Hogyan öltöztetitek 6-7 hónapos ülő fekvő babátokat kocsi sétára 18-22 fokban ilyenkor?
Rétegesen. Úgy öltöztesd ahogy te vagy + 1 réteg és sapi. Meg figyelgesd hogy izzad-e vagy fázik-e és ennek megfelelően fel-le.
Én body, pulcsi, széldzseki + sapika
Én hosszú ujjú badyra rá egy rövid ujjú badyt rá egy közép vastagságú blúzt egy közepes nadrágot és egy vékony sapit és egy kiscipőcskét gondoltam.
Szerintetek?
Alatta pléd felette pléd.
Bár lányom 18hós,de ő is babakocsiban ül majd ha du elmegyünk sétálni ( már ha nem esik az eső).
Én ma harisnyát adok rá,kis szoknyát,felülre hosszú ujjú pólót.És persze ezek alatt rövid body is lesz. Meg egy kis cipőt.
Viszek egy vékony takarót a lábára azért,ha netán felkerekedne a szél és viszek egy kis pulóvert is.Sapkát nem hiszem,mert elég nagy a haja,nem fog megfagyni ha netán fújna a szél kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!