Hamarosan szülni fogok ikreket és azt javasolják, hogy egy babaágyban feküdjenek. Ez valóban így van?
Figyelt kérdés
2008. okt. 3. 14:53
1/7 anonim válasza:
Szia!
Szerintem igen,hozzászoktak a méhben egymás közelségéhez,majd,ha nagyobbak lesznek ráérsz őket külön ágyba tenni.
Sok boldogságot
2/7 anonim válasza:
Láttam erről egy dokumentumfilmet,hogy a koraszülött ikreket is van ahol egy inkubátorba teszik,mert így felgyorsult a hízásuk,és az élettani funkcióik is hamarabb rendeződtek,mint a külön kezelt gyerekeké.
3/7 anonim válasza:
Szia! Én külön kiságyba fektettem az ikreimet. Féltem volna, hogy esetleg valami kárt okoznak egymásban, meg esetleg kényelmetlen lenne nekik. Különben sem lehet igazán nagy ágyakat kapni. De, ha gondolod lehet, hogy jót tesz nekik együtt is.
Könnyű szülést!
4/7 anonim válasza:
Szia, nekem is ikreim vannak. Én külön ágyba tettem őket. Hasonlóan az előttem szólóhoz én is attól féltem, hogy kárt tesznek egymásba, továbbá valóban nehéz olyan méretű ágyat találni amiben ketten is elférnek. Előbb utóbb pedig úgyis is szét kell őket választani a saját biztonságuk érdekében. Én csak arra ügyeltem, hogy mindig láthassák egymást a kiságyból. Most 14 hónaposak és abszolút imádják egymást, tehát nem okozott és nem okoz azóta sem gondot nekik, hogy külön ágyban alszanak.
5/7 anonim válasza:
Szerintem amíg elférnek teheted őket egy ágyba, de pár hónapon belül zavarni fogják egymást, akkor úgyis külön ágyba kell őket majd tenni.
6/7 anonim válasza:
Szia!
Ha szeretnél légzésfigyelőt használni, mindenképpen külön ágyba kell tenni őket, különben semmit nem ér. Ha nem tervezed, akkor szerintem mehetnek egy ágyba. Hiszen ha bent elfértek, és nem tettek kárt egymásban, ott sem fognak, hisz ahhoz képest, még a legkissebb kiságy is óriási.
Judy
3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája
7/7 anonim válasza:
neked már nem aktuális de leirom másoknak. én egy ágyba tettem öket félévesen kényelmi okokból választottam el öket, onnantól kezdve nem voltak hajlandóak kiságyban aludni. ismerösöm ezt ugy oldotta meg hogy nem kiságyat vtt, hanem járókát, ugyanolyat mint egy kiságy, és abban kényelmes késöbb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!