Van olyan dolog a babáddal kapcsolatban, amiről tudod, hogy elrontottad?
Figyelt kérdés
Én igen...az alvást. 11 hónapos és nem tud egyegül elaludni. Ringatom, énekelek neki, itatom. Miután elaludt az ölemben beteszem az ágyába. Nagyon elrontottam. Próbálkozom már helyrehozni, de még nem az igazi.
És az evést is elcsesztem...játszunk közben. :S
2010. ápr. 24. 21:35
21/25 A kérdező kommentje:
Tanító néni anyukának: (aki amúgy nekem kolléganő:))
Köszi a válaszod, hasznos volt és igazad van! :)
2010. ápr. 24. 23:00
22/25 anonim válasza:
Nincs, de azért ne haragudjatok :-S Azért jöttem ide válaszolni, hogy megírjam, nincs valóban "elrontott" dolog; ha az lett volna a kérdés, hogy "követtetek-e már el elég gáz hibákat", akkor én is azt írtam volna, hogy persze. Amiről észreveszed, hogy nem a jó irányba halad, azt bármikor megváltoztathatod, macerás lesz, meg minden, de végleg elrontani nagyon nehéz bármit is. Gondold végig és fogalmazd meg, mi a cél amit el akarsz érni (pl. aludjon el egyedül, egyen tv nélkül), gyűjtsd össze az ötleteidet hogy hogyan akarod a célt elérni, és kezdd el, majdnem ugyanazzal a hozzáállással, mintha most nevelnéd a gyereket elölről. Meg is beszélheted vele, hogy "figyelj, tudom, hogy ez meg az van most, de szerintem ez nem jó neked mert..., és most már megnőttél és meg kellene tanulni másképpen is, és mától kezdve... ". A gyerekek tök értelmesek, megértik. Csak legyél következetes és számíts rá, hogy nem fogod konfliktus nélkül megúszni. De ha a gyerek látja, hogy tudod, mit csinálsz, képes lesz együttműködni.
23/25 anonim válasza:
Nálunk is az alvás. Mivel első gyerek minden percben vele akartam lenni, hallani a szuszogását, érezni a kis testét, ezért a mai napig rajtam alszik el. 7 hónapos.
24/25 anonim válasza:
22.34es anyuka :) Most némi reményt adtál hogy lehet nem is olyan gáz hogy velem alszik el a kislányom és beteszem az ágyába aludni... Jó volt olvasni a soraidat, komolyan mondom bíztató volt , legalábbis számomra, máris jobban érzem magam :)
13 hónapos kislány anyukája :)
25/25 anonim válasza:
22:34-es vagyok... Köszi!!! Aranyosak vagytok! Élvezzétek a babázást, és hallgassunk a szívünkre és a babánk igényeire... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!