Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért sír esténként a babám?...

Miért sír esténként a babám? 7 hetes. Pár napja kezdte el.

Figyelt kérdés

Megfürdetem és mikor etetésre kerül sor akkor jön a hiszti. Elkezd enni, aztán megáll és sír, de nagyon, aztán megint eszik egy kicsit megint megáll. Rögtön azt néztem van e tejem, de csak úgy spriccelt ki. Az nem lehetett a baj. Másnap megint ezt csinálta. Tehát az se lehetett hogy rossz izű a tej, mert teljesen mást ettem aznap. És csak este csinálta. Éjszaka már nem és nappal sem. Most ez mérséklődöt két napja. Csak nyöszörög, készül a sírásra de nem sír.

Nem hinném, hogy a hasa fáj, mert olyankor azért szokott enni, és a mellemen vezeti le a fájdalmát.

2010. ápr. 24. 20:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy mar nagyon faradt es szeretne gyorsan beszopizni a tejcsit, de cicibol azert kuzdelmesebb mint uvegbol.

DE NE TERJ AT UVEGRE HA LEHET!!

probald me kicsit korabbra tenni a furcsit.

Fel ora is sokat szamit ilyenkor.

Remelem gyorsan megoldodik ez a he

2010. ápr. 24. 20:51
 2/18 anonim ***** válasza:

lyzet.

Jo babazast :)

2010. ápr. 24. 20:52
 3/18 vav22 ***** válasza:
Szerintem meg a hasa fáj. Ráadásul ha rendszeresen ugyanabban az időpontban csinálja ezt, akkor meg pláne valószínű, hogy a hasa. Próbáld ki az infacolt, azzal nem ártassz, de lehet megoldja a problémát. Ez a készítmény nem szívódik fel a szervezetébe, hanem csak a beleiben fejti ki a hatását, tulajdonképpen a sok kis bubit összegyűjti egy naggyá és akkor tud majd jókat büfizni, pukizni :D. Szerintem egy próbát megér... Minden jót! :-)
2010. ápr. 24. 20:53
 4/18 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy nem szereti, ha spriccel a tej. Este már fáradtabb, és incs türelme hozzá. Az enyém nagyon nem szereti a spriccelést, mert szerintem idegesít, hogy a torkára megy.

A másik, hogy fájhat a hasa.

2010. ápr. 24. 21:08
 5/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítségeteket!

Az esti fürdetés nálunk úgy történik, hogy amikor felkel a délutáni alvásból megetetem, aztán kicsit játszunk, tornáztatom stb. és amikor látom, hogy már fárad, akkor megyünk fürdeni. Tehát ezt is az ő igényéhez igazitom.

Használtunk infacolt, mert sokat fájt a hasa 2-4 hetes kora között, de most már csak ritkán fáj. És ez nem az a sírás. Meg fürdetés elött kb. 1 órával mindig eszik.

2010. ápr. 24. 21:12
 6/18 A kérdező kommentje:

mit csináljak, hogy ne spricceljen?

Nekem az a fura, hogy mindig az esti fürdetés utáni etetésnél van ez. Máskor nincs.

2010. ápr. 24. 21:13
 7/18 anonim ***** válasza:
Lesz még ennél cifrább is. Nálunk is volt egy időszak (7-9.hét), hogy fürdés után hisztizett, aztán fürdés előtt, utána már elaludt és rá fél órára, ez utóbbi volt a legrosszabb, volt hogy 2-3 órát is vígasztalni kellett, annyira sírt, és semmi fizikai baja (hasfájás, éhség, szomjúság, pelus) nem volt. Ezen minden baba átesik. 4 hónapos kora óta nincs már ilyen probléma.
2010. ápr. 24. 21:29
 8/18 A kérdező kommentje:

köszi, akkor lelkileg összeszedem magam.

Egyébként mi is ott tartunk most, hogy mikor megyünk este fürdeni, elhalgat, csendben, boldogan elnézelődik. Imádja a fürdést. Aztán ahogy kiveszem a vizből máris sir, egész lefekvésig.

Meg mikor elalszik fél óra múlva fent van, mert kakil. Utánna kezdjül előlről az altatást, ami nekünk is eltart utánna még 1-2 órát.

2010. ápr. 25. 12:05
 9/18 A kérdező kommentje:

a helyzet változatlan. Van hogy kicsit sir, van hogy jobban. De szerencsére este már nem kakil.

Mi lehet ez?

2010. ápr. 28. 14:06
 10/18 anonim ***** válasza:
Miért nem a közvetlen èjszakai alvás előtt fürdeted meg? Vagyis ha mondjuk 8 körültől alszik hajnalig, akkor fél nyolckor fürdés, szopi és azonnal alvás.
2010. ápr. 28. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!