Miért sír esténként a babám? 7 hetes. Pár napja kezdte el.
Megfürdetem és mikor etetésre kerül sor akkor jön a hiszti. Elkezd enni, aztán megáll és sír, de nagyon, aztán megint eszik egy kicsit megint megáll. Rögtön azt néztem van e tejem, de csak úgy spriccelt ki. Az nem lehetett a baj. Másnap megint ezt csinálta. Tehát az se lehetett hogy rossz izű a tej, mert teljesen mást ettem aznap. És csak este csinálta. Éjszaka már nem és nappal sem. Most ez mérséklődöt két napja. Csak nyöszörög, készül a sírásra de nem sír.
Nem hinném, hogy a hasa fáj, mert olyankor azért szokott enni, és a mellemen vezeti le a fájdalmát.
Lehet, hogy mar nagyon faradt es szeretne gyorsan beszopizni a tejcsit, de cicibol azert kuzdelmesebb mint uvegbol.
DE NE TERJ AT UVEGRE HA LEHET!!
probald me kicsit korabbra tenni a furcsit.
Fel ora is sokat szamit ilyenkor.
Remelem gyorsan megoldodik ez a he
Az is lehet, hogy nem szereti, ha spriccel a tej. Este már fáradtabb, és incs türelme hozzá. Az enyém nagyon nem szereti a spriccelést, mert szerintem idegesít, hogy a torkára megy.
A másik, hogy fájhat a hasa.
Köszönöm a segítségeteket!
Az esti fürdetés nálunk úgy történik, hogy amikor felkel a délutáni alvásból megetetem, aztán kicsit játszunk, tornáztatom stb. és amikor látom, hogy már fárad, akkor megyünk fürdeni. Tehát ezt is az ő igényéhez igazitom.
Használtunk infacolt, mert sokat fájt a hasa 2-4 hetes kora között, de most már csak ritkán fáj. És ez nem az a sírás. Meg fürdetés elött kb. 1 órával mindig eszik.
mit csináljak, hogy ne spricceljen?
Nekem az a fura, hogy mindig az esti fürdetés utáni etetésnél van ez. Máskor nincs.
köszi, akkor lelkileg összeszedem magam.
Egyébként mi is ott tartunk most, hogy mikor megyünk este fürdeni, elhalgat, csendben, boldogan elnézelődik. Imádja a fürdést. Aztán ahogy kiveszem a vizből máris sir, egész lefekvésig.
Meg mikor elalszik fél óra múlva fent van, mert kakil. Utánna kezdjül előlről az altatást, ami nekünk is eltart utánna még 1-2 órát.
a helyzet változatlan. Van hogy kicsit sir, van hogy jobban. De szerencsére este már nem kakil.
Mi lehet ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!