S. O. s.! Ti hogy elitek tul csecsemo mellett?
Muszaj tulelned, te vagy a gyerek anyja, o rad szamit!
Fejezd be az onsajnalatot, hisz ti akartatok ot , nem o kerte, hogy megszulessen.
Minket szules utan elhagyott a ferjem, tehat tok egyedul voltam az ujszulottel, csalad, rokon senki nelkul ! Hetekig , honapokig csak a postast lattam.
A baba 15 honapos koraig ejjel ket orankent kelt, nappal max 1 orat aludt ujszulott koratol kezdve.
Szedjel vitamint , es fejben dontsd el, hogy jol leszel, mert te kellesz a picinek!
Akkor ha 1 csecsemő 24 óràból összesen 2-4 óràt alszik, akkor nagy gond van, nem tud megfelelően fejlődni az idegrendszere.
Ha csak te màrtìrkodsz és nem alszol amikor a gyerek, akkor meg szimplàn hülye vagy ez esetben meg viseld a következményeket.
Nekem is 2-3 órànként eszik a lànyom, csak cicizik nem is fogad el màst. De van hogy órànként éjjel nappal.Pedig 6 hónapos. Mégse vagyok hulla. Pedig van màsik gyerek,sőt hàztartàs is amit ellàtok.
De igenis alszom amikor ő, akàr napközben is.
Beszéld meg a férjeddel, hogy bocs, de most futni fog a lakás.
Aztán egy nagy adag zabos keksz és rengeteg folyadék társaságában mész az ágyba a babával! Amíg ő szopizik, remekül tud szundikálni a jó meleg anyu illatban, azért tűnik neked úgy, hogy nem alszik.
Neked is ez lesz: összebújtok, és szundi. De minimum fekvés! Ne aggódj, nem lesz baja, ha te elbóbiskolsz etetés közben, a szoptatás alatt termelődő hormonok pedig megnyugtatnak és segítenek elaludni.
Napi egy hatalmas séta, ha esik, ha fúj: mindketten jobban alszotok. Telefon és kapucsengő kikapcs: senkinek nem vagytok otthon.
A babával ágyban töltött egy-két nap segít abban is, hogy több tejed legyen és ritkuljon az etetés.
Öt hónaposan már kóstolgathat, fél évesen akár ki is válthatsz egy étkezést. Onnantól minden ezerszer könnyebb lesz! Ebbe tudsz kapaszkodni, hogy legfeljebb addig kell kibírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!