Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » S. O. s.! Ti hogy elitek tul...

S. O. s.! Ti hogy elitek tul csecsemo mellett?

Figyelt kérdés
Iszonyu allapotban vagyok az alvashianytol...allandoan faj a torkom, valami feher lepedek van a mandulamon, izzadok vagy raz a hideg, hasmenesem van, alig eszek valamit megis egyre tobbet mutat a merleg, vizesedik az arcom, ujjaim, eg a szemem...nagyon rosszul vagyok! A baba 2.5 orankent eszik de van h kozotte sem alszik. Most egy honapos. A ferjem heti egyszer bevallal vele egy ejszakat es akkor tudok aludni, de ennyi..2-4 orakat alszok egy nap es azt is megszakitasokkal...mi lesz igy?? Mar sokszor szur a szivem,legszomjam van es szedulok...konyorgom mondja el valaki h ezt hogy lehet tulelni???
2016. okt. 2. 22:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy mandulagyulladásod van? Ferjemnek ilyen tünetekkel az volt, és 3 orvosból egy vette komolyan (már kezdett lebénulni, mert az ízületeket is támadta a gyulladás). Emellé még bejön a kialvatlanság és kész a baj. Menj el orvoshoz, mert nem biztos, hogy "csak" annyi a baj, hogy kimerült vagy.
2016. okt. 2. 22:59
 2/19 anonim ***** válasza:
47%
Szedj vitamint, aludj delutan vele, ne stresszelj. Fura, hogy ennyi testi panaszod van...
2016. okt. 2. 23:02
 3/19 A kérdező kommentje:
Elmentem ful orr gegeszetre es haziorvoshoz is. Azt mondtak h csak le vagyok gyengulve, nem latnak semmi kulonoset!. Lazam nincs,meg hoemelkedes se.Akkor se mikor remegek vagy uszok az izzadtsagban..fofalmam sincs mit csinaljak...
2016. okt. 2. 23:05
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Kerd meg a ferjedet, vegyen ki egy het szabadsagot!
2016. okt. 2. 23:08
 5/19 anonim ***** válasza:
36%

Muszaj tulelned, te vagy a gyerek anyja, o rad szamit!

Fejezd be az onsajnalatot, hisz ti akartatok ot , nem o kerte, hogy megszulessen.

Minket szules utan elhagyott a ferjem, tehat tok egyedul voltam az ujszulottel, csalad, rokon senki nelkul ! Hetekig , honapokig csak a postast lattam.

A baba 15 honapos koraig ejjel ket orankent kelt, nappal max 1 orat aludt ujszulott koratol kezdve.

Szedjel vitamint , es fejben dontsd el, hogy jol leszel, mert te kellesz a picinek!

2016. okt. 2. 23:13
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Elozo vagyok, az izzadas a hormonok miatt van, nekem is volt, borzaszto, kb fel evig tartott.
2016. okt. 2. 23:14
 7/19 anonim ***** válasza:
30%

Akkor ha 1 csecsemő 24 óràból összesen 2-4 óràt alszik, akkor nagy gond van, nem tud megfelelően fejlődni az idegrendszere.

Ha csak te màrtìrkodsz és nem alszol amikor a gyerek, akkor meg szimplàn hülye vagy ez esetben meg viseld a következményeket.

Nekem is 2-3 órànként eszik a lànyom, csak cicizik nem is fogad el màst. De van hogy órànként éjjel nappal.Pedig 6 hónapos. Mégse vagyok hulla. Pedig van màsik gyerek,sőt hàztartàs is amit ellàtok.

De igenis alszom amikor ő, akàr napközben is.

2016. okt. 3. 00:28
 8/19 anonim ***** válasza:
55%
Amikor nappal alszik aludj te is. Nekem is "strapas" babam volt, ha nagyon kimerultem, akkor nem fozocskeztem egyszal magamnak ( a ferjem csak hetvegen jott, mert másik varosban dolgozott) mig a pici aludt, hanem 1-2x rendeltem menut es lefekudtem en is. Ezzel pl napi min masfel orat megsporolsz, ami ilyen alvashiamyos allapotban tenyleg nagy kincs. Az izzadas hormonalis, a hasmenes meg stresszre, kimerultsegre utal
2016. okt. 3. 01:05
 9/19 anonim ***** válasza:
88%

Beszéld meg a férjeddel, hogy bocs, de most futni fog a lakás.

Aztán egy nagy adag zabos keksz és rengeteg folyadék társaságában mész az ágyba a babával! Amíg ő szopizik, remekül tud szundikálni a jó meleg anyu illatban, azért tűnik neked úgy, hogy nem alszik.

Neked is ez lesz: összebújtok, és szundi. De minimum fekvés! Ne aggódj, nem lesz baja, ha te elbóbiskolsz etetés közben, a szoptatás alatt termelődő hormonok pedig megnyugtatnak és segítenek elaludni.

Napi egy hatalmas séta, ha esik, ha fúj: mindketten jobban alszotok. Telefon és kapucsengő kikapcs: senkinek nem vagytok otthon.

A babával ágyban töltött egy-két nap segít abban is, hogy több tejed legyen és ritkuljon az etetés.

Öt hónaposan már kóstolgathat, fél évesen akár ki is válthatsz egy étkezést. Onnantól minden ezerszer könnyebb lesz! Ebbe tudsz kapaszkodni, hogy legfeljebb addig kell kibírni.

2016. okt. 3. 06:04
 10/19 anonim ***** válasza:
49%
ennyit alszom en is 3 hetessel (a nagyobbik lanyommal meg 6 hos koraig aludtam ennyit), csak nekem nem ejszakazott a ferjem mert nem hagytam. nem mondom en is eleg mufurc voltam de azert a fenti tuneteket nem produkaltam...a torok fajas ilyesmi szerintem immunerositest igenyelne, vagy a mandulad kellene megnezetni, a szived meg pabikbetegseg lehet vagy stressz de nem vagyunk orvosok, tessek bokabol venni az akadalyokat, strampabban, ez egy ilyen idoszak, tudtad, vallaltad, anya vagy es az elso par het ezzel jar...sajnos ez ilyen, a lanyom 3-4 hos volt mire elkezdtem valoban elvezni az anyasagot, utana viszont csodas, hidd el megeri :) a tuneteiddel menj el a dokihoz
2016. okt. 3. 06:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!