Három hónapos babám 2óránként kel éjjel, mi lehet a gond?
Nappal is 2-3 óránként eszik, de kell itthon tornáztatnom, ezután van, hogy nem hajlandó elaludni csak sír sír, és ha cicire teszem akkor eszik is, majd utána el is tudom altatni, tehát van, hogy 1-1.5 óra telik el két evés között, lehet megszomjazik a tornában. Eddig úgy volt, hogy este 9 fele elaludt cicin majd betettem az ágyába és aludt olyan hajnali 1ig majd evett, rögtön visszaaludt és aludt még kb 4 ig (tehát kb még 3 órát) ezután is rögtön szunya és még 2óra alvás. Ez egy pár napja felborult, és éjjel 2órát alszik maximum, majd elkezd mocorogni, mígnem teljesen felébred és sír, nem is alszik vissza semmitől csak ha megetetem, tehát gondolom tényleg éhes. Úgy szoktam csinálni, hogy ha elaludt mellettem evés után akkor várok 20percet és úgy teszem be az ágyába, amint beteszem húzkodja a lábát és akkorákat pukizik..de azért csak vissza alszik, de van, hogy 1óra telik csak el és már újra ébred Meg amikor felébred éjjel akkor is olyan nagy pukik jönnek, hogy csak na..
Nem tudom mi lehet a baj, miért nem tud aludni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!