Miért lesz pisis a body (combjánál) éjjel? Pampars 5-öst használok éjjelre, nappal DM-est. Mi lehet a gond?
Nem kicsi már rá esetleg?
Nálunk ez olyankor volt, amikor vagy a pelusból vagy a bodyból már elviselt volna egy mérettel nagyobbat, így nem tudott rendesen kitágulni, és a combjánál kiszivárgott. Vagy kicsi a nedvszívóképessége már neki. Nálunk ez volt az utóbbi időben a Pamperssel, szintén 5-ös méret. Azóta Aldi és Rossmann pelust használunk, egyikkel sincs ilyen, szerintem azért, mert ezek nagyobbak, láthatóan szélesebb, stb....
Úgyhogy szerintem válts...
Mert sokat pisil és kifolyik.
Ha nagyon sokat iszik, akkor egy pelus sem bírja ki.
Én is már mindent kipróbáltam, de a közel 70 dekás pelenka egyszerűen túlcsordul. Ha meg nagyobb a méret, akkor meg elmozdul és amiatt folyik ki.
Én 11-éjfél körül átpelusozom a lányom, de még így is néha kifolyik hajnalban.
Mi is DM-eset használunk, de éjjelre is azt adom rá... Több "baleset" szokott történni a Pampers-nél.
Mikor éjjelre adtad a DM-es pelust, gond volt vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!