Hogy érted, Arra gondolsz, hogy utána ebéd? Nálunk lesz, de nem túl nagy főzőcskézéssel, meg sütéssel. Egyszerű étel itthon, anyu süt valamit és nem megyünk vendéglőbe, hanem itthon a kerti teraszon lerendezzük. Ja! És nem hívjuk meg az összes rokont, ismerőst, csak a legközelebbieket, így kb 15 18-an leszünk (csak mi vagyunk ebből 6-an...).
2010. ápr. 23. 21:32
2/9 anonim válasza:
Szerintem a keresztelő nem egy buli, hanem vallási szemlélettel kellene hozzáállni. Ettől függetlenül szerintem a szülők, keresztszülők, nagyszülők egy szerény ebéden általában össze szoktak még gyűlni utána.
2010. ápr. 23. 21:35
3/9 anonim válasza:
Nálunk is csak a legszűkebb család volt egy ebéden.
2010. ápr. 23. 21:39
4/9 A kérdező kommentje:
Nagy 20-25 fős, kiöltözős, többfogásos éttermi ebéd, emeletes tortával meg hatalmas ajándékokkal... és egy gonddal a meghívottaknak, hogy mit és mennyiért vegyenek. Így gondoltam a nagy felhajtás kérdést.
2010. ápr. 23. 21:42
5/9 anonim válasza:
NEM!!!!!!!!!!!!!!
2010. ápr. 23. 21:43
6/9 anonim válasza:
Családtól függ. Nálunk kell, mert anyósomék famíliája olyan, mint egy bazi nagy olasz család, megy a pletyó meg a szervezkedés, meg az összetartás ezerrel. És a keresztszülők is közülük kerülnek ki. Apósomék családja fösvény, viszont illik őket meghívni (az elsőnél, a többinél tuti nem fogom őket meghívni). Hadd ne mondjam, hogy nekem csak anyám van, nevelőapám meg az öcsém, így a 25 főből csak 3 fő lesz az én családom.
Nálunk teremfoglalás van, meg rendelt ebéd, nagy torta meg zene egy nagyon szép helyen. A kicsinek ugyanott a vendégházban foglaltunk szobát, hogy legyen hol pihenjen. Ugyanitt fognak éjszakázni a keresztszülők is, akik messziről valók. Nálunk így kell. Májusban lesz a keresztelő.
(A)
2010. ápr. 23. 22:21
7/9 anonim válasza:
Nemsokára lesz a mi babánk keresztelője, és 20-an leszünk. Szerintem egyáltalán nem felhajtás, mert a férjem szülei elváltak, és mindkét szülője újraházasodott, gyerekeik születtek, így ők vannak 11-en, mi 7-en, plusz a keresztszülők. Étteremben tartjuk, de nem lesz felhajtás, csak egy ebéd, és nem várunk ajándékokat sem. Szóval nálunk szülők, nagyszülők, dédik és testvérek lesznek.
2010. ápr. 23. 23:21
8/9 anonim válasza:
Nekünk jővő7-en lesz a keresztelő.A fiamnál volt családi összejövetel,otthon,tortával,ebéddel.
A lányomnál komplikáltabb a helyzet,mert az anyám és a sógorom iszonyat módon összevesztek(állítólag tetlegességig!)És a ogor lesz a keresztapa tehát ott kell hogy legyen ahogy az anyukámnak is ott a helye az unokája keresztelőjén.Hogy a templom után mi lesz az kérdéses...
2010. ápr. 23. 23:58
9/9 anonim válasza:
Mi összesen 10-en voltunk a kisfiam keresztelőjén. (szülők,nagyszülők,keresztszülő)
A keresztelő után beültünk egy teraszra kávézni és üdítőzni. Ennyi volt. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!