Légzésfigyelő. Érdemes rá költeni, tényleg hasznos? Sokan azt mondják hogy csak pénzkidobás. Érvek és ellenérvek is jöhetnek.
ér: ha ti vagytok az az 1%, akkor nem lett volna felesleges
ellenérv: ha nem ti, akkor valóban pénzkidobás.
utólag derül ki, csak hát nem mindegy hogyan :/ mi vettünk, engem nem nyugtat, hogy "régen se"... nagymamámnak 7 testvére halt meg 1 éves kora előtt
Gyerekapolo vagyok.
A bolcsohalal nem ritka.
Mivel lattam sokmindent, haldoklo gyerekeket ... Az elso volt amit vettem.
13 as vagyok.
Ketszer beriasztott nalunk, es ahogy odapattantam, a baba akkor vett egy hatalmas levegot...
Nagyon hangosan riaszt, legtobbszor mar ok maguk felebrednek erre.
Sziasztok!
Én nem akartam venni, a párom erősködött. Még 4 hetes se volt a pici amikor megszólalt az első riasztás, arra se emlékszem hogy került a kiságyhoz. A hátára tettem a kezemet de semmi majd a hosszabbik pityegés is megszólalt, ekkor kaptam fel a picit és erre már felkelt. Még élek nem fogom elfelejteni. Szerencsére csak utána ijedtem meg, a kritikus pillanatban nem.
Ezután is voltak riasztások, volt hogy az ölemből repült a laptop úgy rohantam a kiságyhoz.
De volt téves riasztás is. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy szükséges, mert ha az első alkalommal nem lett volna ott a légzésfigyelő akkor lehet hogy most nem lenne egy gyönyörű, mosolygós, 4,5 hónapos 8 kg-s kisfiam.
Én mindenkinek ajánlom!
Miért kell lehurrogni az anyai ösztön miatt.
Mellette és ellene szóló válaszokat kért. Kb lelettem pontozva mert nem kézenfekvő a válasz.
Fárasztó akkor ha kérdez saját tapasztalatot irok erre lehurrognak.
Igen sajnos vannak babák akik elfelejtenek levegőt venni.
Magad döntsd el akkor ne kérdezd.
Hol ezt hol azt a választ fogod kapni.
Egyebkent nem ertem, ha minden masra van penz : ciradas agynemu, baldachin, racsvedo, jatek, forgo, pihenoszek, anyam kinja, akkor pont az eletmento keszulekre nincs ?
A baldachintol nem hal meg ha nincs neki, de a legzesfigyelo eletmento lehet !!
Mit kell ezen atbeszelni nem birom felfogni! Vegyel akkor hasznaltan fillerekert.
Nem ertem ,hogy lehet ennek ellene lenni..marmint nekünk sem volt/van de miert lennék ellene?
Egy eletmento es hasznos dolog lehet,de mivel minden gyermekem idore,9-10es apgarral,normal sullyal született,nincs semmilyen kockazati tenyezo a csaladban,plusz igény szerint szoptatás miatt sokszor mellettem aludtak( es fog is aludni a nemsokara szuleto pici),igy joval kisebb az esély,hogy olyan melyen bealudjon,mi nem vettünk..
De ebben nincs semmi ellenzes,hulye is lennék,ha elleneznem..ez egy dontes...veszel/nem veszel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!