Mostanság elég "hisztis" a babám. Mit tegyek?
Most 1 én lesz 7 hós. És mostanság szinte semmi sem jó neki. Nem akar játszani, ha leteszem a földre, hogy másszon az se jó neki, ha a járókábam van az se jó. Ha kompozik az se jó. Inkabb csak ölben van el. Vagy ha az ágyon vagyunk folyton kapaszkodik fel rám. Ha eltünök a szeme elől már azért is sír. Pedig szoktam neki mondani, hogy anya most gyorsan pisil, nem megy el. Ilyesmi.
És még azt se lehet mondani, hogy el rontottam. Mert sose volt mindig kézben. Eddig tök jól el volt a játékaival. Meg most is ha dolgom van, kénytelen vagyok letenni. Meg nem is igen szoktam cipelni.
A védőnő azt mondta h valószínűleg a foga. Mert már kint van neki alul 2. És mondta h jön a többi.
Este, éjszaka viszont semmi "hiszti".
Nem tudom az mennyit számít, hogy velem van 0-24 ben. Apa nagyon sokat dolgozik.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!