Ezt miért csinálja mostanság a majd 6 hós kislányom?
1-én lesz 6 hónapos. Olyan 3 hónapos korátol egyre jobban elvolt magában. Játszott, figyelgetett. Ha épp főztem, pihiszékben kiraktam az asztalra és énekeltem, szórakoztattam, elvolt.
De egy 2 hete kb. semmi nem jó neki. Ha leteszem, ha pihiszékben van. Van h a cici se jó. Csak sír-sír. Ha ölben van vagy foglalkozom vele akkor elvan. De inkább csak ölben.
Forog mindenhogy. Mászik is már, úgy ahogy. Még nem az igazi.
Vagy ez most egy ilyen időszak? Hogy csak anya? És át kell rajta esni? Vagy miért csinálja?
De nem mintha baj lenne, csak pisilni se tudok kimenni. Mert üvölt. És nincs ki addig foglalkozzon vele mert egyedül vagyok vele itthon.
Meg rossz h eddig olyan jól eljátszott. Most meg pár nap alatt ilyen lett.
szia!
nem fogzik a babád? kisfiam is ilyen volt, míg ki nem bújt a negyedik a foga.
mozgásfejlődés miatt is lehet. az enyém addig nagyon sokat nyűgösködött, míg el nem kezdett rendesen mászni.
szeparációs szorongás inkább később, 8 hónapos kor körül kezdődik, úgy tudom (és úgy tapasztaltam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!