Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek hogy ne sirjon...

Mit tegyek hogy ne sirjon hajnalban amikor pisilni kell neki?

Figyelt kérdés
Kislányom 7 hós este 8 körül eszik utoljára kb 200-230 ml tápszert. Hajnalban elkezd forgolódni az ágyában, ha hagyom akkor akár 1,5 órát is ha nem akkor felébresztem mert szoritja a pisi de annyira nem éber hogy felkeljen és pisiljen. Persze sir, de csak igy pisil, tisztába teszem és alszik reggelig. Mit tegyek? Mikor pisil magától álmában? Igy soha nem fogja átaludni az éjszakát.
2008. okt. 2. 17:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Én ilyenről még nem is hallottam...
2008. okt. 2. 17:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Én sem hallottam még ilyenről. Szerintem beszélj a gyerekorvosotokkal, vagy a védőnővel, hátha ők tudnak segíteni.
2008. okt. 2. 19:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia, biztos igy akartad irni vagy csak atirtak a kerdesedet? Szerintem a babak akkor pisilnak amikor kell ok nem tudatosan csinaljak legalabb is en igy gondolom. Errol en sem hallottam meg de ha kapsz ertelmes valaszt akkor ird mar meg legyszi. Bocsi a nem segitsegeert!
2008. okt. 2. 22:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem.Amikor napközben alszik,nem pisil?
2008. okt. 3. 00:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem.Miért kellene,h felébredjen a pisiléshez?Akkor a napközbeni alváskor sem pisil?Vagy felébred rá?És éjszaka sem pisil egyáltalán?Mivel náluk ez teljesen akaratlan,sztem mihamarabb beszélj a dokiddal,mert valami nem stimmel!!!Az én fiamnak tele van reggelre a pelus,és egész éjjel ébredés nélkül alszik,4 és fél hós.Meg is őszülnék,ha minden pisiléshez felkelne...
2008. okt. 3. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!