Hogyan altassam el a 11 hós babám, aki megszokta pici kora óta, hogy tápszerrel alszik el?
Figyelt kérdés
Már csak napi 1x alszik dél körül, de csakis tápszerrel. Így napi 3x eszik tápszert, mert természetesen este is kizárólag azzal tud elaludni. Ilyenkor mi van? Nem mondhatom neki, hogy aludj el magad. Semmilyen suttogó módszerrel nem akarok vesződni.2016. szept. 21. 08:24
11/15 anonim válasza:
Az hogy kicsinek nem fogadta el a cumit, nem feltétlenül jelenti, hogy most sem fogadná el.
12/15 anonim válasza:
Nekem se fogadja el a cumit. Csak a tápszert. Én is szeretném leszokatni hogy igy alszik el mert ha leteszem sir (7 hónapoa) zsibbad már mindenem alig várom nagyobb legyen.
13/15 A kérdező kommentje:
Nem nagyon szeretnek cumit adni.
Utolso, akkor aterzed a "gondomat"
2016. szept. 21. 17:01
14/15 anonim válasza:
Szerintem próbálj kialakítani valami új alvási szokást , mert most a tàpszerhez köti. DE kisfiam reggel kakaóval kezd es este alvás előtt is az az utolsó. Szerintem kell ez még neki. 20 honapos. Annyi hogy mar nem cumisüvegből issza hanem ikeas itatós pohárból. A cumi nem ördögtől való , mi használjuk alváshoz vagy mikor jön a foga akkor nagy segítség . Meg valami alvós állatka, kendő. Szerintem maga a cumizás miatt kell neki.
15/15 anonim válasza:
Fiam lassan 3 éves,de elalvás előtt mindig kéri a tejet,akár eszik rendes ebédet akár nem. Délben is iszik tejet és este is. Igaz mi már nem tápszerezünk másfél éves kora óta,de a kecsketejet issza.S igényli,majd leszokik róla ha úgy fogja gondolni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!