Baj ha 12 hósan nincs még olyan szorongatós szőrmókja?
Figyelt kérdés
úgy értem h nem kell neki semmilyen szőrmók. van neki maci meg ilyen kispléd aminek állat feje van...látom sok baba szőrmókkal alszik de az én babámnak nem kell...ez mennyire fontos?2016. szept. 20. 21:14
11/13 anonim 

válasza:

Nem baj. Ezek a tárgyak arra "valók", hogy anya helyett a gyerek ezekkel altassa magát vagy más környezetben, útközben felidézzék az otthoni biztonságot. Van olyan gyerek, aki vevő rá, van, aki nem. Ugyanúgy, mint a cumi meg az ujjszopás vagy a sokáig szoptatás. Jó is tud lenni, meg rossz is - minden gyerek más. Egyébként még simán lehet, hogy a gyereked később mégis rákap valamire (vagy akár egy-egy korszakig lesz valami kedvenc) és hurcolni fogja majd bölcsibe vagy oviba - de nem biztos és úgy is jó.
12/13 anonim 

válasza:

Az én nagyfiamnak sem volt ilyen korban és ahogy látom a válaszok alapján,ez teljesen változó!
Hamarosan 8 éves lesz,mostanában kezdte el,hogy elalvás közben szorongatja az egyik plüssét. :) Ami késik,nem múlik. :)
13/13 A kérdező kommentje:
a biztonság érzete miatt gondoltam h kell neki, mert cumizni se cumizik és ha valki vigyáz rá és én nem vagyok ott akkor nincs semmije ami megnyugtatja...2 évesen vinném bölcsibe is és talán ott is jó lennevmi
2016. szept. 21. 21:54
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!