Szép a Jázmin? Ezt adnátok a helyemben. Felénk nem olyan gyakori, és ez a név fogott meg a legjobban.
A helyedben ezt adnám igen, mivel téged ez fogott meg a legjobban.
Magam helyében viszont nem adnám mert rettentő gyakori és ha a lakóhelyeteken nem is, akkor is az országban igen és valószínűleg máshol fog tanulni/élni/dolgozni előbb-utóbb.
Nincs vele baj.
Én nem adnám, nekem annyira nem tetszik.
Szerintem nagyon szép név de azért nem adnám mert minden második gyereket így hívnak. Ráadásul a férjem vezetékneve is nagyon gyakori (Szabó), ezért nem tartanám előnyösnek.
De ha neked tetszik akkor add nyugodtan!
Szép név, de nagyon gyakori.
Amikor a családunkban született Jázmin, csak azon az éjszakán 4 Jázmin született. Óvodában is volt Jázmin, most kezdte az iskolát, 3 Jázmin van. De ha tetszik, akkor válasszátok nyugodtan, mint számít hogy gyakori.
Szépen lehet becézni is.
Az én kislányom is Jázmin :)
Én nem foglalkoztam vele,hogy nálunk itt mennyi kislánynak adták még ezt a nevet.Úgy gondoltam,hogy az én kishercegnőm lesz.És az én kedvenc hercegnőm a Jázmin hercegnő,így lett a neve is Jázmin :) Én azt mondom,ha neked tetszik ez a név kedves kérdező, akkor add ezt a nevet. Ezt te döntöd el, nem szólhat bele más.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!