Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden 2 hetes baba utál...

Minden 2 hetes baba utál fürdeni? Ki hogyan szerettette meg babájával, vagy ez jön magától?

Figyelt kérdés
Szegény kicsikém minden fürdésnél üvölt.Nem tudom milyen "élmények" érték a kórházban,de totál kikészül,amint a víz hozzáér. Pedig előbb a lábát érintem bele,aztán szép fokozatosan,de nem segít... Ki hogyan szerettette meg babájával,vagy ez jön magától? És még annyit ,hogy amit adott a gyerekorvos testápolót,azt minden nap kell használni,vagy alkalomszerűen? Fürdés után a hajlatokat hintőporozzátok,vagy nem kell csak megtörölgetni és kész?
2010. ápr. 23. 15:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

nálunk a feliratok:

1. szappan helyett

2. bőrápoló

3. krém, külsőleg!!!

na akkor sakkozza ki a kedves Anyuka...

2010. ápr. 23. 18:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Szia! Amikor ekkora volt, az én kisfiam is végigordított minden fürdetést. Aztán a védőnő javaslatára kipróbáltuk a következő módszert: nem hanyatt fekve raktam be a kiskádba, hanem az alkaromra fektettem hasra és így látta, hogy mi fog következni, nem érte meglepetésként a víz. Így először a popsiját és a hátát mostuk meg, aztán a végén hanyattfordítottuk és elöl is lemosdattuk, de akkor már nem vette zokon a vizet.
2010. ápr. 24. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!