Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Titeket nem zavar, hogy...

Titeket nem zavar, hogy divatnév lett a babátok neve?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy milyen nevet választottatok? Én most bújom a keresztneveket, és az összes ami tetszik benne van az első 10 leggyakoribban. Nagyon zavar, hogy kb. mindenki gyerekét így hívják, de olyan extra különleges nevet sem szeretnék adni. Tanácstalan vagyok.
2016. szept. 19. 14:00
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem baj, csak furcsa, hogy minden második kisgyerek Bence, és kb 10 év folyamatosan a leggyakrabban adott név.
2016. szept. 19. 15:48
 12/14 anonim ***** válasza:
48%
Én nagyon nem örülnek neki. Ez a defektem, ez van, nem akarok tucat nevet...
2016. szept. 19. 21:19
 13/14 anonim ***** válasza:
48%
Nekem szerencsém van, mert pont azok a nevek nem tetszenek, amik divatnevek, sem a fiúk, sem a lánynevek. Különben az a baj, hogy valaki ad egy különleges nevet és sokaknak megtetszik és tucatnév lesz belőle, pedig az ember azért adja, mert milyen ritka, szép, ilyen senkinek nincs, lásd: pár éve még nem is hallottunk arról a névről, hogy Zselyke, aztán ma már minden 3. lánynak azt adják. Remélem az én két választásom nem lesz divatnév sosem, olyanok, amik mindig is voltak, mindig is lesznek, de sosem voltak divatnevek, mert annyira régebb óta adják és hétköznapibbak, hogy remélem nem lesznek azok.
2016. szept. 20. 12:09
 14/14 anonim ***** válasza:
A 3. valaszolo elarulja a baba mevet?
2016. szept. 30. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!