14 hónapos a kislányom, és olyan bajom van, hogy mindenkivel barátságos. Ezt úgy kell érteni, hogy elmegyünk a boltba és bárkinek a nyakába borul, és kéri vegye fel. Borzalmasan dühít hogy így viselkedik. Ez kötődés zavar? Mit tudok tenni?
nekem mindegyik gyerekem ilyen :-)
valszeg te is egy barátkozósabb emberke vagy
nem nőték ki
de ahogy okosodtak megértették h azért nem kell feltétlen az ölébe mászni mindenkinek
Örülj neki, hogy társasági lény. Később már úgyis tud differenciálni, hogy kivel kell távolságtartóbbnak lenni és ki közelebbi barát.
Pontosan miért dühít a viselkedése?
hát nem tudom engem nem dühített
inkább örültem h biztonságban érzi magát annyira h tud nyitni az emberek felé
a homokozóban is és a játszótéren összeszedhet mindenfélét
(12 kerület elit hely a játszó minőségi zárják este mégis nem egyszer kell összeszedni a cigicsikket és a tűket és egyéb nyalánkságokat) szal ezek után ha egy csavargót megölel akkor tegye
még mindig jobb mintha véletlen bekapna valami éjjel ottfelejtett tablettát vagy mást ...
minden esetre egy vigasztalás : tuti nem lesz gondod a beszoktatással az oviban :-)
nekem sem volt, illetve alig voltak betegek az első évben :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!