Fogzás felszívódási zavar?
Figyelt kérdés
Másfél éves fiamnak gyakran van lazább széklete, hasmenése. Igazából nem tudom összefüggésbe hozni semmilyen étellel, allergénnel. Ha ugyanazokat eszi, akkor is egyszer megy a hasa, másszor nem. Korábban is volt ilyen, néhány napig, majd hetekig nem. Aztán előbb-utóbb "lett" egy új foga. Most viszont felváltva pár nap normális széklet után hasmenés következik. Igazából csak az állaga miatt hasmenés, csak napi 1 max. 2 "adagról" van szó. 12 foga van, most épp a szemfogak következnének. Olvastam, hogy ezek bújnak ki a legnehezebben. Lehetséges, hogy ez okozza a hasmenést? Az egyéb fogzós tünetek is megvannak: nyáladzás, folyamatosan rág vagy a szájában van a keze.
Tapasztalt valaki hasonlót?
2015. júl. 23. 08:54
1/3 A kérdező kommentje:
Fogzás vagy felszívódási zavar?
2015. júl. 23. 10:32
2/3 anonim válasza:
Ugyanez van nálunk is és a szemfogak jönnek.
3/3 A kérdező kommentje:
Jaj úgy Örülök, hogy más is tapasztal ilyet. Annyira tanácstalan vagyok. A nagyobbik gyerekeknek soha nem ment a hasa a foga miatt (meg amúgy sem). Már teljesen kikészülök ettől, mert eddig ráfogtam, hogy a foga, de ez sokkal durvább. Remélem hamar túljutunk rajta!!!
2015. júl. 23. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!