Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pihenőszék vagy hinta?

Pihenőszék vagy hinta?

Figyelt kérdés

Nem tudok dönteni. Melyik vált be jobban? Rezgős, zenélős pihenőszék vagy a hinta?

Ezek közül szeretném valamelyiket, de ha van jobb ötleted, írd meg!

[link]

[link]

2010. ápr. 23. 14:34
 1/9 anonim ***** válasza:
A hinta hasznosabb!
2010. ápr. 23. 14:37
 2/9 anonim ***** válasza:

Én először kölcsönkérnék valami hasonlót, mert vannak babák, akik az ilyesfajta pihenőszékben egy percet nem hajlandók tölteni, ahhoz meg elég húzós az áruk...

Egyébként ha már mindenképp elszántad rá magad, akkor én a hintázósat választanám, gondolom le lehet fixálni, és akkor ugyan olyan, mint a másik.

Egyébként mi az autós gyerekülésbe tettük ebből a célból, 4 hónaposan magának megtanulta hajtani, így ringatni sem kellett... :o)

2010. ápr. 23. 14:39
 3/9 A kérdező kommentje:
Miénk még csak 5 hetes. :) Én is a hintára voksolnék, és egyetértek a kölcsönkéréssel, de sajnos aki ígérte, valahogy elfedkezett róla. :( Viszont sokat fáj a hasa, sokat sír emiatt, így valószínűleg hasznos lenne.
2010. ápr. 23. 14:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is a másodikra szavazok,vagyis a hintára,nem sok közötte a külünbség,és annak szerintem több hasznát vennétek késöbb is!:)
2010. ápr. 23. 14:52
 5/9 anonim ***** válasza:
[link] ilyenem van,negy honapos koratol meg most(9)is hasznaljuk,nem volt sem tul draga es a jatekokkal jol el van most is,szemelyes velemenyem:nem mindig jo a ringatas,megszokja.
2010. ápr. 23. 15:24
 6/9 anonim ***** válasza:
bocs,nem sikerult a kep,tehat Chicco harom jatekos pihenoszekrol beszeltem.
2010. ápr. 23. 15:25
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi!!
2010. ápr. 23. 19:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekünk van mind a kettő!A hinta Fischer Price bárányos és nagyon hasznos már 2 hetes korától használtuk.A pihenőszék is fischer priceos az rezgős.Ezt azért vettük,mert nagyon hasfájós volt a kislányom és elég sok pukit kirezegtetett belőle.Mind a kettőnek megvan a maga előnye.Én nagyon szeretem mind őket.
2010. ápr. 23. 21:49
 9/9 anonim ***** válasza:

Jó szívvel ajánlom nektek az Adamo hintát, www.adamo.hu.

Nagyon jó fejlesztő hatása van, születéstől használható. Pici korában nagyon jókat aludt benne most 19 hónapos kislányunk. Most pedig bepörgeti magát, hintázik benne. Megéri az árát!!!!

2010. ápr. 23. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!