Pihenőszék és hinta egyben - szerintetek megéri megvenni?
9 hetes babánk számára gondolkozunk pihenőszékben vagy hintában, de nem tudom, melyiket szeretné jobban. Ez a 2 funkcióért megtetszett - ismeri valaki?
+ megéri:
- később is jól jöhet viheted magaddal a lakásban amerre mész
-etetésnél is jól jön
- több babát is kiszolgál
- nem venném meg
- 3 hósan nem biztos hogy szeretni fogja talán kicsit korábban kellett volna
- elég müanyagnak tünik ....
- -én nem vennék ilyesmit-
érdemes inkább használtan feleáron bármilyen más márkájút
Szerintem nagyon jó!
Nekem már a második kiscsajomat szolgálja ki!
Amíg pici alszik benne, én utána ebbe is etettem őket!
Szia! Nekünk egy sima pihenőszékünk van és már abban feküdt az első pillanattól mikor nekem a konyhába volt dolgom,volt hogy el is aludt benne.
2hónapos csöppség anyukája
A miénk 9 kg-ig terhelhető, viszont: most 6 hónapos a babám és 8 kg. Most már lassabban hízik, még 2-3 hónapig szerintem bőven bele lehet ültetni. Emellett 6 hónaposan sokat kúszik-mászik már a lakásban és hosszú ideig nincs meg egy helyben és ez csak fokozódni fog.
VAgyis: vedd meg, mert jó a babának és neked is ha szeretnél 20-30 perc szabadidőt magadnak. Viszont a kialakítása majdnem olyan, mint egy sima autós hordozóé és arra is lehet játékokat szerelni. Ha nagy a hely, tudod hol tárolni később, akkor mindenképp megéri.
Szia!
Nekünk ilyen van a Kislányom 2 hetes kora óta!
Szerintem tök ugyanaz, mint amit Te is kinéztél, csak ez egy picit drágább és a huzata más.
A Kicsikém nagyon imádja.
Csalóka, hogy műanyag a váz, de tényleg nagyon masszív és erős.
Nagyon sokat segített nekünk a hasfájós időszakban.
Most már 5 hós múlt, és ebben hurcolászom magammal a konyhába, ha sírós napja van, viszem magammal fürödni is.
Ha nincs kedvünk lemenni sétálni, vagy egyszerűen csak rossz idő van........ebben viszem ki az erkélyre.
A kóstoltatást már elkezdtem, és ebben a székben etetem.
Tökéletesen bevált, mert nem ül merőlegesen benne, de szépen lehet benne etetni.
Én csak ajánlani tudom Neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!