4,5 hós babám sokszor felébred éjjel,5* tápszert,3kap gyümi+zöldség pürét,1* tejpép a védőnő szerint éhes és azért ébred meg, én nem nagyon szeretném etetni éjjel nem akarom hogy később súlyproblémái legyenek, mi lehet az oka?
Igen azt mondják akkor ébrednek fel éjszaka ha éhesek.
Mennyit eszik egy nap?
Lehet meg kéne emelned az egyszeri adagját vagy ha mást nem is de a vacsiját igen!
Elsö vagyok.
És inni kap vmi folyadékot?
Mert a hozzátáplálás megkezdésétöl adni kell nekik pluszban is folyadékot.
Igy,h leirtad,h mennyiket eszik nem tünik kevésnek nekem,bár ha jól emlékszem akkor a sulyát kell szorozni 150el,a kg-mal.
Ja,meg ha esetleg nem adnál neki folyadékot,akkor az is lehet,h éjszaka szomjas.
De ha te ugy látod,h éjszaka nem éhes és nem azért kel fel,akár a foga is jöhet és lehet,h csak azért ébred fel,mert fáj neki az inyecskéje!
És egyébként jól teszed azt,h nem akarsz éjszaka adni neki enni,mert ha egyszer kap,akkor utána rákap a dologra,és mindig fel fog kelni.Én sem adnék a helyedben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!