Van itt olyan anyuka aki AVON-ozik?
Székesfehérvári vagyok.
Megírnád nekem, hogy pontosan hogyan is működik?
Van e valami kötelezettségem, meg van e adva, hogy mennyit kell teljesíteni, stb.
Szia, Én sajnos messze lakom tőled, de sebaj.
Az Avon oldalán (www.avon.hu)van valahol olyan opció, hogy tanácsadónő szeretnék lenni, erre rámész, és ha ugy döntesz igen, akkor elmegy hozzád egy koordinátor akivel kitöltitek a szükséges papírokat, nem nagy kunszt.
Semmilyen kötelezettséged nincs, ha nem rendelsz hónapokig az sem baj, akkor és annyit rendelsz amennyi akarsz. Annyi van, hogy 5000Ft felett ingyenes a házhozszállítás, ez alatt azt hiszem 1300Ft a postadíj, de nem tudom pontosan, mert mindig 5000Ft felett vásárolok. Ez sztem nagyon jó így, mert nem sok az az 5000. Én sem mindig rendelek. Én leginkább csak magam miatt lettem tanácsadó, mert 15%-al olcsóbban tudok vásárolni, és ezen kívül is rengeteg kedvezmény, akció jár a tanácsadóknak, és magamnak intézem a vásárlást is, ami nagyon egyszerű, interneten keresztül adom le a rendelést.Persze, ismerősök is rendelnek tőlem néha.
Köszi a választ!
Még azt kérdezném meg tőled, hogy jól értem e, hogy nem kell beruháznom a termékekbe, hanem azt rendelem meg, amit tőlem megrendelnek?
Hirdethetem is pl. a neten a termékeket?
A postaköltséget nekem kell állnom?
Köszi szépen a segítséget!
Szerintem belevágok :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!