Mikortól lehet kitámasztva ültetni a babát?
Nem szabad /nem ajánlott kitámasztva ültetni,mert nem tudja mlg önállóan tartani a gerincét,és ártalmas.
Néha az öledben lehet félfekvő, félülő pózban, de mondjuk nem érdemes felültetni és párnával megtámasztani, mert később látjátok kárát.
Ő meg hát persze hoyg próbálgatja a felülést csinálni, hiszen ez "a dolga", éppen tanulja, fejleszti a mozgását,hogy előbb utóbb magától is meg tudja majd csinálni.
Semmikortól. Majd ha ő magától felül, akkor onnantól kezdve ültetheted! Nem tesz jót a pici gerincének. Mondjuk az én kisfiam nem is fekvésből ült fel, hanem négykézlábról tolta magát hátra ülésbe. Nem tudom, h ez minden babánál így van e (én is első babás vagyok), de így könnyebb nekik, h hátratolják a popójukat. Ne akartad ültetni, nyugi, el fog jönni az idő, amikor ő megérik rá, és akkor bőszen fogja gyakolrolni. :))))))
*SZ*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!