Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Szintia név gáz?

A Szintia név gáz?

Figyelt kérdés

2016. szept. 17. 09:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé gáz. Normális neveket már csak Erdélyben tudnak adni ?
2016. szept. 17. 13:05
 22/25 anonim ***** válasza:
81%
Már bocs, de attól még, hogy egy név régi, nem undorító. Te vagy aluliskolázott, hogy le se tudod írni azt a szót, hogy hogy hanem csak h betűvel dobálózól. Gondolkozz el, kedves Szintia ;)
2016. szept. 17. 18:35
 23/25 anonim ***** válasza:
66%
14-es, hogy lehet undorítónak nevezni azokat a neveket,amik régebben voltak népszerűek?!?! Mégis, hány éves vagy, 12 ??? Ilyen megnyilvánulással nem lehetsz több... Nagyon is szép nevek, amiket te leócsárolsz, látszik a stílusodból, hogy teljesen el vagy szállva magadtól... Egyébként az én nevem Mia, 37 éves vagyok, szóval nem csak mostanában adják ezt a nevet! Jah, és mielőtt valaki fikázná Anyukámat, hogy a Mia nevet kaptam, az ő neve Mária, de ugyanazt nem szerette volna ezért megkaptam a rövidített formáját!!! Anyakönyvben is Mia, nem csak becenév! Kérdező: szerintem szép név a Szintia :)
2016. szept. 18. 06:24
 24/25 anonim ***** válasza:
Hát elég sok kisebbségi viseli ezt a nevet, szóval igen gáz! Ha nem viselné ennyi roma akkor még azt mondanám oké.
2017. febr. 4. 18:47
 25/25 anonim ***** válasza:
Abban igaza van a kérdezőnek,hogy kb.minden névvel lehet romát találni.Pl.a Jázmin és a Laura nevekre felfigyeltem,hogy elég gyakran kiabálnak így a romák a gyerekeik után.A roma szépségkirálynő meg Menyhért Vivien.Akkor ezeket a neveket is ciki adni?
2017. febr. 4. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!