Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Szintia név gáz?

A Szintia név gáz?

Figyelt kérdés

2016. szept. 17. 09:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem vállalhatóbb mint a Lara, Mia,Kira, Mira, Amira , Zara Zselyke és társai,de én nem adnám, én a hagyományos, szép neveket szeretem.
2016. szept. 17. 10:16
 12/25 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem meg akkor már a Lara, Mia, Kira...... ezerszer jobb. Ez még esetleg Cintia formában, de így..... Borzasztó.
2016. szept. 17. 10:24
 13/25 A kérdező kommentje:
Cintiaként nem tetszik.
2016. szept. 17. 10:33
 14/25 anonim ***** válasza:
6%

Atyavilág, h milyen válaszok jöttek.. :D :D

Én is "Szintia" vagyok, és C-vel írva..Mégis mi az anyámért lenne gáz, meg borzasztó.?

Mer ilyenek,h " Olivia,Otília?!,Julika,Marika,Orsolya,Gizella,Erzsébet,Ildi,Jutka.. és társaik jók..? Undorito hagyomanyos nevek.. 600éves sza*ok ..

2016. szept. 17. 11:08
 15/25 anonim ***** válasza:
12%
A Cintiánál mérföldekkel jobb, de nem adnám. Így teljes alakban még elmegy, de a Szinti becézés nagyon nem tetszik. Saját gyereknek nem adnám, sok Cintia nevű kisebbségit ismerek, de nem tartom gáznak. Inkább a Dzsindzser meg a Dzsesszika gáz számomra.
2016. szept. 17. 11:09
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
14-es, ugye tudod, hogy a Cintia a görög mitológiából származik? Tehát az több, mint 600 éves...
2016. szept. 17. 11:13
 17/25 anonim ***** válasza:
51%
Hát én ezerszer inkább lennék Szintia, mint bármelyik a Lara-Mira vonalról. De persze, természetes hogy mindenkinek más az ízlése
2016. szept. 17. 11:14
 18/25 anonim ***** válasza:
10%

14/es vagyok. Ja, megis miert lenne a Szintia nev ciganyos.?! :'oo Megjo, h en pl nem vagyok cigany es szeretem a nevem, buszke vagyok anyumekra, h anno nem ilyen 600eves magyaros "Erzsebet,Julika,Marika"es tarsai nevet adtak nekem.. Erdekes, en egy "kissebseget sem ismerek, aki Szintia" Sot, rajtam kivul tobb 100emberrel akivel eddig talalkoztam, 2volt Szintia.

Egyebkent meg kerdezo! Teljesen mindegy, h Sz-el,vagy C-vel van anyakonyvezetve a nev, mert ugyis mindenki ugy ejtj, es ugy becezi, h neked ne tetszen. Nem a nev a "gaz", hanem h annyira aluliskolazzotak nagyon sokan, h nemtudjak azt, h h van a hivatalos verzio, h C-vel irni,es Sz-el ejteni.. Na, ez az emberi butasag, es szegyen!!

Kerdezo, nem neked irtam ezeket!

2016. szept. 17. 11:16
 19/25 1112 ***** válasza:
15%
Szerintem nagyon szép név. Meg úgy is tetszik, hogy Tia.
2016. szept. 17. 11:19
 20/25 A kérdező kommentje:

Egyébként az én nevemmel is ismerek roma nőt,pedig "normális" nevem van(Emese ).

És épp neki született Zoé nevű lánya.De ismerek roma Hannát is.Tehát ezért felesleges leszólni egy nevet,mert igaz,hogy gyakori náluk a Dzsenifer-Rikárdó vonal,de vannak náluk is "sima" nevek.Jázmint pl .többet hallottam.Szerintem nincs is olyqn név amit legalább egy roma ne viselt volna.

További példa,barátnőm Esztert adta a lányának. Mivel tanárnő, amikor visszament dolgozni,volt az iskolában egy 14 éves roma Eszter.Az öregebb között pedig csupa régies név van Józsi,Jani,Pisti,Mari,Erzsi...Falun lakom,sokat ismerek .

2016. szept. 17. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!