Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Olyan üzenetek jönnek a...

Olyan üzenetek jönnek a e-mailomra, hogy pl. "Nagy Szintia lefeküdne veled". Ott az elérhetősége is. Honnan tudja a cimemet? Mi jogon ir ilyesmit. Már 3 volt.50/nő.

Figyelt kérdés
2014. jan. 15. 09:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Valahova beregisztráltál, vagy kiraktad a címed, ahova nem kellett volna. De ugyebár erre van a spam szűrő, automatikusan ki tudja neked dobálni a szemetet.
2014. jan. 15. 09:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Engem Liptai Claudia környékezett meg. Szerintetek összejött ? :) :)
2014. jan. 15. 09:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerencsések... én pasiktól kapok csak levelet, hogy regisztráljam a cégemet, és használjam az ő számlázási programjukat...

De se a tulaja nem vagyok, se a könyvelője... :-)

2014. jan. 15. 10:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Na akkor majd valakit megkérek, hogy a szürőt kapcsolja be nekem.
2014. jan. 15. 10:10
 5/6 anonim ***** válasza:

a Badoo-ra, vagy más hasonló társasági oldalra nem regisztráltál véletlenül?

(egyébként, az e-mail végén ott a feladó e-mail címe is, és szokott még egy olyan angol szöveg is lenni, hogy ha nem tartasz tovább igényt hasonló megnyilvánulásokra, klikkelj az alábbi linkre! (leiratkozás!) azon, egy megerősítés után, nem fognak tovább zargatni!

2014. jan. 15. 11:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Ezt is köszönöm.
2014. jan. 15. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!