Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak mi küzdünk ilyen problémá...

Csak mi küzdünk ilyen problémával? Engem nagyon aggaszt!

Figyelt kérdés

Kisfiam 15 hetes. Sajnos 6 hetes kora óta nem kakil magától.Havonta 1x 2x sikerül neki. Álltalában segítenem kell neki. (szélcső,kúp). Már mindent próbáltunk,tápszercsere,leavolak,tea,már kevés gyümölcsöt is kap. Semmi sem segít. Nem szorulása van,mert segítséggel álltalában kifolyik a kaki. Doktornő szerint majd kinövi. Hát nem tudom. Engem nagyon aggaszt,hogy csak segítséggel megy a dolog. Félek,hogy hozzászokik.

Mit tehetnék?

2010. ápr. 23. 08:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg idővel jobb lesz. Nekünk is így vol mikor elkezdtünk 3 hetesen tápit is enni. Nem szabad kúppal, illetve szélcsővel. A hőmérőzés doszt elég. Van, hogy 10 perc is kell, de nem szokja meg. 3 hét után magától kakilt, igaz csak 3 naponta de magától. Ez nem gond, ő ilyen fajta, a lényeg, hogy krémes legyen a kakija, ne kemény. Úgy csináltam, hogy 2 naponta hőmérőztem2 hétig, maj a 3. héten mindíg vártam + 1 napot hátha magától menne. És láss csodát azóta magától kakil 3 naponta. :) Sok sikert. Ne keseredj el. Menni fog.
2010. ápr. 23. 08:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Nekem is azt mondták majd menni fog magától. De már 6 hetes kora óta ez van. Most 15 hetes!! Hiába várok 3-4 napot. Nem kakil magától. :( Nagyon zavar. Félek,hogy ez nem lesz jobb.
2010. ápr. 23. 08:32
 3/7 anonim válasza:
Az én babám is ilyen volt. Ha már mersz neki gyümölcsöt adni, ahogy láttam, akkor adj neki szilvát, vagy barackot. Szerintem a szilva jobb. Nekünk ez bevált és sokkal humánusabb, mint a szélcső, vagy a kúp. Légy türelemmel. A mi védőnőnk azt mondta, több olyan babát ismer, akinek még nem állt be rendesen a kakálás és heti egyszer szokott csak. Be fog állni.
2010. ápr. 23. 08:40
 4/7 anonim ***** válasza:
nalunk is volt ilyen en is hasznaltam a szelcsovet de azt mondtak ne tegyem mert hozza fog szokni es csak ugy fog neki menni a kesobbiekben is.probald masszirozni a pocakjat orajarassal megegyezoen told a labat fel a hasaig majd vissza napjaban tobszor hatha jo lenne!a normaflort is kiprobalhatod,1 ampulla 1 nap 2*-re
2010. ápr. 23. 09:06
 5/7 anonim ***** válasza:
ja es a hozzataplalasnal nezz utanna mert sok olyan gyumi ban ami hasfogo!
2010. ápr. 23. 09:07
 6/7 anonim ***** válasza:
El fog múlni,az én fiam 4 hós koráig így kakilt,azután hagytuk egy kicsit dolgozni.Nem szokott hozzá semmi baja,most másfél éves!
2010. ápr. 23. 09:42
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,és a bíztatást.
2010. ápr. 23. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!