Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen volt az 1. Anyák...

Milyen volt az 1. Anyák napja? A férjetek készült valamivel?

Figyelt kérdés
Nekünk most lesz az 1., és félek, hogy a férjem nem gondol rám (tipikusan minden dátumot elfelejt vagy az lesz, hogy az anyák napjáról csak az anyukája jut eszébe...).
2010. ápr. 22. 23:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Igen, kaptam egy csokor virágot a kislányomtól, aki akkor - 3 hónaposan "leküldte" az apját virágért... :-D

Megmondom őszintén, hogy mi sem vagyunk azok a tomboló érzelmekkel túlfűtött pár, szeretjük egymást, ezt mindig megerősítjük egymásban, de ennyi, nincs meglepi ajándék, meg ilyenek, de azért titkom reménykedtem, hogy életem első anyák napjára gondol majd a férjem.

Gondolt, és iszonyúan jól esett!

2010. ápr. 23. 09:11
 12/18 anonim ***** válasza:
37%
szerintem meg nonszensz ilyesmit elvárni :)
2010. ápr. 23. 09:57
 13/18 A kérdező kommentje:

Nekem igenis jólesne, ha gondolna rám!

Szerintem nem nonszensz ezt "elvárni", de különbözőek vagyunk, ez így jó, blablabla... :)

Köszönök szépen minden egyes választ ! :)

Majd azért írok ide... ;)

2010. ápr. 23. 11:45
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

08:34-es, jót nevettem a megbotránkozásodon.:) Az érzelmi intelligencia egyáltalán nem ezt jelenti. Persze ha valakinek az ilyen dolgok fontosan akkor válasszon olyan férjet aki ebben partner és akkor senkit nem ér csalódás.

3. válaszoló voltam

2010. ápr. 23. 17:00
 15/18 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy 08:34-es meg rajtad nevet jót, hogy Neked ez vicces:)

És számomra minden válasz hasznos volt, de az más kérdés, hogy melyikkel azonosulok.

Legalább itt ne "veszekedjen" már senki !!!!!!!!!!!!!!!!!Vagy legalábbis ne piszkáljuk egymást, mert eltérő a véleményünk.

Nem vagyunk komformista birkák, szerencsére.

2010. ápr. 23. 20:09
 16/18 A kérdező kommentje:
konformista, n-nel :) Huhh, de ciki :DDDD
2010. ápr. 23. 20:11
 17/18 anonim ***** válasza:
Na igen, direkt azért írtam oda hogy nem akarok senkit megbántani, direkt nem is személyeskedtem. De azért az érzelmi intelligencia kérdést már nem hagyhattam szó nélkül.:)
2010. ápr. 24. 00:23
 18/18 anonim ***** válasza:
Kívánom, hogy hasonlóan boldog légy, mint én és a családom! Akár hogy állsz intelligencia terén.;)
2010. ápr. 24. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!