Milyen volt az 1. Anyák napja? A férjetek készült
valamivel?
Figyelt kérdés
Nekünk most lesz az 1., és félek, hogy a férjem nem gondol rám (tipikusan minden dátumot elfelejt vagy az lesz, hogy az anyák napjáról csak az anyukája jut eszébe...).
Kaptam egy virágcsokrot a baba nevében. Aranyos volt,jól esett, nem is számítottam rá, mert nem egy nagy virágvásárló. És állítólag nem is anyósom volt az ötletadó. :) Talán anyósod emlékezteti rá, ha magától nem jutna eszébe.
2010. ápr. 22. 23:17
2/18 anonim válasza:
Igen, én mézeskalácsból készült virágot kaptam /vette, el is raktam emlékbe/, csináltatott a baba fényképével ellátott előkét és fényképes anyák napi naptárat. Nagyon boldog voltam, sírtam is. Nekünk most lesz a második, és már szokta énekelgetni a kislányunkkal, hogy Orgona ága... biztosan készül most is.
Ha ötletet adhatok, próbáld fontossá tenni a nagymamák köszöntését, vagy készítsétek el a baba kézlenyomatát hőre száradó gyurmából, s akkor eszébe jut, hogy igazából te vagy a fő ünnepelt kis családotokban...
Őrzök egy kis kártyát is a pénztárcámban, amire ezt írta a férjem még 2006-ban: Éljenek a leendő édesanyák! És még több mint két év múlva lettem az...
2010. ápr. 22. 23:40
3/18 anonim válasza:
Jesszus. Lehet hogy én vagyok egyedül ilyen érzéketlen de ilyesmi nekem eszembe nem jutott volna. Mondjuk mi sosem voltunk azok az érzelgős típusok, kicsit nevetségesnek is tartom de ezzel senkit nem akarok persze megbántani csak azt mondom ha a férjednek talán nem jut az eszébe akkor ne borulj ki.:) Majd felköszönt a kisfiam ha tudja miről lesz szó, addig szavak nélkül szeret minden nap.:)
2010. ápr. 23. 01:12
4/18 anonim válasza:
egyetértek az előzővel... igaz nekem még nincs gyerekem, de eszembe se jutna a férjemtől elvárni, hogy ilyesmivel készüljön, hiszen nem én vagyok az anyja. természetesen biztos jól fog esni, ha kapok tőle valamit, de furcsállnám is. :D
2010. ápr. 23. 04:10
5/18 anonim válasza:
Tavaly 1 hónapos volt a pici lányom Anyák napján. Férjemnek nem jutott eszébe, ő a születésnapból sem csinál nagy ügyet (nesze csoki, aztán ennyi), de anyuéktól kaptam a picike nevében egy képeslapot. Meghatódtam. Idén pont aznap lesz 13 hónapos, ő még mindig pici hozzá, szerintem idén is anyuéknak fog eszébe jutni.
2010. ápr. 23. 06:30
6/18 anonim válasza:
szerintem az én férjemnek sem fog eszébe jutni,nem csinál az ilyen ünnepekből nagy hajcihőt.pedig nekem jól esne.
2010. ápr. 23. 07:28
7/18 anonim válasza:
Én figyelmeztetem az Anyák napjára az Anyukája miatt :) gy aztán ha akar, besegíthet a csemeténknek...
2010. ápr. 23. 08:06
8/18 anonim válasza:
Első anyáknapja 2 napja volt otthon a kisfiam igy eszem ágába sem jutott hogy anyáknapja van olyan boldog voltam!28-án szültem pénteken 1-én jöttünk haza a korházból igy teljes volt az öröm mivel szinte csak 3 napot voltunk bennt!És itt lehetett velünk a várva várt pindur:)Aki most lesz 1 éves de eszembe sincs elvárni a férjemtől hogy a kisfiam nevében megköszöntsenek!MAjd mikor már tud beszélni akkor felköszönt a maga módján!
2010. ápr. 23. 08:29
9/18 anonim válasza:
Férjem 1000%, hogy készülni fog. Nagyon figyelmes,nem csak az ilyesmiben, mindenben. Nekünk is ez lesz az első, és tisztában van vele, hogy egy nőnek az anyaság a legcsodálatosabb dolog az életében, és egy ilyen fontos dologról soha nem feledkezne meg. Aki azt írta, hogy érzelgősség, és furcsállaná ha férje készülne, azt csak sajnálni tudom, mert az érzelmi intelligenciájuk nem túl nagy. Nem is gondoltam volna, hogy egy ilyen ünnepről ANYÁK így nyilatkoznak...Döbbenet. A kérdezőnek: - remélem megünnepelnek téged is az első anyák napján az életeben.:)
2010. ápr. 23. 08:34
10/18 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy kapni fogok valamit. Az én párom se lenne jó "határidőnapló". Általában én tartom észben az ünnepeket. Azt meg nem fogom rajta számon kérni, ha nem köszönt meg a fia nevében. A kicsim egyre többet mosolyog (2,5 hós), és nekem ez minden virágnál,csokinál többet jelent. És ebből minden nap kapok, nem csak egy nevezett napon.
Azt meg nem hiszem, hogy érzelmi intelligencia terén szegény lennék, csak azért mert nem várom el a páromtól, hogy ajándékokkal halmozzon el anyák napján. Majd a fiacskám felköszönt ha már akkora lesz. Addig meg beérem azzal, hogy napról napra egyre ügyesebb, egyre szélesebb mosolyokkal bombáz, és egyre jobban megérti a körülötte zajló dolgokat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!