Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tapasztalt Anyukák! Most...

Tapasztalt Anyukák! Most akkor milyen legyen 13 hós fiam első cipője?

Figyelt kérdés

Mert a doki azt mondta hogy betétes kell neki, amikor meg a boltban mondtam hogy betétest szeretnék, lebeszéltek róla.

Azt mondták nem egészséges. Meg most akkor érdemes cipőt vennem, vagy inkább már szandit vegyek? Még most indult el 1 hete.

2010. ápr. 22. 20:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm mindig siesta cipőt vett a kislányára és most voltak ortopéd orvosnál és az orvos megmondta, hogy a betétes cipő miatt lett bokasüllyedése a kislánynak most gyógycipőt kell hordania. Ahol vették a gyógycipőt neki azt mondták, hogy a betétnélküli egyenes talpú, elefanten, cipők a jók mert nem hagyják ellustulni a bokaizmokat és így nem lesz bokasüllyedése a babának. Mi is elefantent hordunk.
2010. ápr. 22. 22:12
 12/18 A kérdező kommentje:
KB. mennyibe kerül egy Elefanten cipő és hol lehet kapni?
2010. ápr. 23. 10:47
 13/18 anonim ***** válasza:
Tegnap 22:11-es vagyok! Elefanten cipőt a Deichmannban lehet kapni, amit a kisfiamnak vettem az 7990 ft volt.
2010. ápr. 23. 13:14
 14/18 anonim ***** válasza:
22:12-es vagyok. Mi is ott vettük és 8-10 ezer között mozognak. Mi mindkettőt 7990-ért vettük.
2010. ápr. 23. 13:20
 15/18 anonim ***** válasza:

Még1 szavazat az Elephantenre!

A cipőnek védeni és támasztani kell a lábat, nem tartani! Hagyd, hogy dolgozzanak az izmok!

Egyébként és is Siestát hordtam gyerekkoromban, mégis lúdtalpas vagyok. Szerintem nagyon sokat számít a genetika is!

2010. ápr. 23. 15:02
 16/18 anonim ***** válasza:
Cipőt, mégpedig fűzős a legjobb, mert jobban tartja a bokáját, és hűvösebb napokon, meg ha esik, egy cipőre mindenképpen szükségetek lesz.
2010. ápr. 23. 18:11
 17/18 anonim ***** válasza:
En vagyok a hasznalt cipöt IS javaslo. Kössz a leszolasokat, bar ti nem tudom milyen jo környeken eltek vagy csak eresz alatt, de mint szocpedesnek es anyukanak es föleg a VALOSAGBAN ELÖ EMBERNEK az a velemenyem, hogy SAJNOS ma Magyarorszagon nem mindenki engedheti meg maganak, hogy uj cipöt vegyen a gyerekenek. Az ismeröseim között (akiket akar baratkent, akar ügyfelkent ismerek) alig 20% engedheti meg maganak, azt a luxust (ami nem kellene hogy az legyen!!!)hogy akar havonta 10ezret a gyerek cipöjere költsön. Es egy kisgyerek kitaposssa a sajat labara a cipöt???? Konkretan a kisfiamnak 3 db olyan cipöje van ami talan 5ször volt a laban ugyanis egy honapon belül 2 szamot nött a laba, igy jartunk az elsö 20-as cipöjevel-vadonatuj, mert megvettük es egy het mulva mar kellett a 21-es, aztan a tavaszi 22-es cipöje ilyen es tavaly szeptemberben egy 24es öszi cipövel jartunk igy!!Ezeket batran oda mertem adni a baratnömnek, mert meg csak a talpan sem latszott, hogy volt mar gyerek labon. Ezert irtam, hogy hasznaltba is körbe lehet nezni, mert 3 eves korig nem nagyon hord el gyerek cipö! Csak arra kell figyelni, hogy a talpa mennyire kopott illetve belül a sarok resz. mert bevallomen is vettem mar turkaloban vadonatuj nike kiscipöt 500Ft-ert, amin konkretan meg a matrica is a talpan, tehat nem sokszor hasznaltak!
2010. ápr. 23. 19:18
 18/18 anonim ***** válasza:
senki nem szólt le, egyszerűen leírtuk, h nem jó. ennyi.
2010. ápr. 23. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!