Tapasztalt Anyucik! Első autós ülésönket venném meg! De MILYET?
Érdekelne,hogy ti milyen szempontok alapján választottatok!!Mi az amit feltétlenül tudjon,és mi az ami elhanyagolható??
Olyat szeretnék,ami 9-36 kg,és szépen lebontható..ami jó,az egész piciknek,és a nagyoknak is..még csak 10 hónapos a fiam,és 11kg.Nem akarok minden évben újat venni,1 spécit akarok,ami sokáig elég!!
Mit vegyek mindenképp figyelembe??
Várom az ötleteket,és hogy nektek milyen van??!!
Linkelhettek is!!:)
Mindenkép úgy válassz, hogy vidd el a babát és ültesd bele az ülésekbe, hogy neki melyik kényelmes.
Mi így választottunk egy BeSafe ülést. Igaz, csak 9-18 kg-ig van, a köv. méret 18-36 kg.
A férjem autójába egy újat vettünk, az én kocsimba ugyanezt a vaterán.
az enyém is 10 hós, én 9-18kg dönthetőset vettem neki. A 9-36 az csak úgy dönthetős, ha előre teszed az anyós ülésre és megállsz egy parkolóban szépen hátrateker az ülést. Szerintem nem egy jó opció.
Én már beletörődtem, hogy mindig újat kell venni, ez van. Ami mindenre jó az általában semmire se. Ráadásul nagyobb babának már tuti nem vennék olyat aminek külön biztonsági öve van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!