Tapasztalt Anyukák! Most akkor milyen legyen 13 hós fiam első cipője?
Figyelt kérdés
Mert a doki azt mondta hogy betétes kell neki, amikor meg a boltban mondtam hogy betétest szeretnék, lebeszéltek róla.
Azt mondták nem egészséges. Meg most akkor érdemes cipőt vennem, vagy inkább már szandit vegyek? Még most indult el 1 hete.
2010. ápr. 22. 20:07
1/18 anonim válasza:
szerintem cipőt és elefantent:)
2/18 anonim válasza:
Én Falcon cipőt vettem. Betétes. Én nem is foglalkoztam, a nem betétes cipőkkel, 3-an vagyunk testvérek, Siestában jártunk, nincs lúdtalpunk. Valamit állandóan kitalálnak, hogy ez nem jó, az nem jó. Én szandál cipőt vettem, még szerintem nincs szandis idő. A szandál cipő meg nyárára is jó lesz ha rosszabb idő van.Én csak júniusban veszek neki szandit, remélem addig jó lesz rá a mostani cipője:)
3/18 anonim válasza:
2. vagyok, mi is 13 hósan vettük a cipőt.
4/18 anonim válasza:
Amig nem jar teljesen egyedül stabilan magatol, addig ne is adj ra cipöt. Ha mar megy akkor pedig mindenkeppen cipöt es ne szandalt. A lenyeg rugalmas legyen a talpa nagyon könnyen hajlithato, csavarodjon mindket iranyba, hatul magasabb legyen es kemeny, azaz jol tartsa a bokajat a babanak. A betetröl pedig nagyon megoszlanak a velemenyek, en is-is vettem a cipöket hol betetest hol nem, az elsö az nem volt betetes, a masodik igen.De semmikeppen nem ajanlom a nagyon magas ludtalpbetetes cipöket az ilyen kis korban szerintem karos meg. Amiben van egy kicsi betet az elmegy. Az ajanlott markaim: elefanten(valoban jok vannak, de erdemes megnezni) siesta, van egy ket jo adidas es nike-de ezeket nagyon meg kell nezni mert rengeteg a kemeny talpu vacak, de mindenek felett a geox-ot ajanlom, akar meg hasznaltan is baromi jol szellözik, könnyü, tepözaras, es tartos, es anatomiailag is jo. Hasznalt cipö eseten a talpat kell megnezni, ha az nem kopott (azaz az elözö gazdaja nem hordta el vagy csampitotta ki) akkor hajra mert 10ezreket sporolhatsz vele.
5/18 anonim válasza:
soha ne adj rá használtat, azt már 1 másik baba a sajátlábára taposta.
6/18 anonim válasza:
2. vagyok. Az egyik válaszoló írta, hogy ne adj rá szandit. Nyugodtan adhatsz, de olyat ami fogja a bokát, de úgy is olyanra gondoltál.
7/18 anonim válasza:
Ja, és használt cipőt én sem adnák rá.
8/18 anonim válasza:
Érdekes, hogy ezen tényleg, hogy megoszlanak a vélemények
Mi mikor voltunk csípővizsgálaton,a doki azt mondta semmi nem kell a cipőkbe, csak ha a babának befele áll a lába, akkor egy kis döntött sarkú cipő
Mi is elefanten cipőt hordunk. Van olyan kis cipője, aminek teljesen hajlik minden irányba a talpa, és nagyon kényelmes
Mellesleg, strapabíró cipők
9/18 anonim válasza:
Jól szellőző, könnyű, hajlékony talpú minőségi cipőt (de csak azért mert nincs még szandis idő)Nálunk a Siesta és az Elephanten jött be.
10/18 anonim válasza:
Először még cipőt vegyél, a szandihoz még hűvös van, én az Elefantenre szavazok, kisfiamnak is azt vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!