Kukis kérdés. Vajon baja lehet?
6 hónapos és a kisfiunk és abszolult nem lehet visszahúzni neki a bőrt.... :(
van egy 23 hónapos mási kisfiunk, neki teljesen hátramegy a bőr, csak alul tartja, csakis ott van letapadva egy picit.
Ezt hogyan kezelik? van egy kis szerszám, amit a makkjához tesznek és megtekerik és ezáltal a bőr körben elválik. És azt hallottam, hogy nem fáj annyira. Én féltem mind a két gyerekünket. Kinek volt hasonló problémája? hogy oldották meg????
Írjatok, mert nagyon kétségbe estem.... :(
Szia!
Sajnos nálunk is ez volt a helyzet. A dokinéni múlt héten "eltávolitotta" a bőrt. Aznap volt nagy sirás a pisilésnél, de másnapra jobb lett és most hátra lehet húzni. Ja és kamillával mosni és Tetrannl kellett kenni. Nagyon sajnáltam, de később csak rosszabb lett volna, egyáltalán nem ment neki hátra pedig minden este húzogattuk.
Szia!
Nekünk egy kicsit volt hátra húzható,de ennek ellenére nekünk is hátra húzta teljesen a dokinő és pedig csak 3 hós volt.Én is kamillás vattával és tetránnal kezeltem neki.Pár nap és helyre jön.Ja és amúgy nekünk is úgy volt hogy lehúzta,de alul körbe a makk alatt visszatapadt vagy nem húzta le rendesen,de utána kontrollon még azt is letépte.De annál már csak ici-picit sírt.Viszont közölte velem a dokinő hogy 11 éves koráig húzogatnom kell majd neki.És lehetséges hogy többször lesz olyan hogy visszatapad,mert elég ha csak pl. homokozásnál oda nyúl.Úgyhogy jó szándékból tanácsolom hogy majd ilyenekre is figyeljetek oda hogy többször ne kelljen átélnie ha esetleg most föl tépik neki.Sok szerencsét és lelki erőt kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!