Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy kisbabánál (4hetes) ugy...

Egy kisbabánál (4hetes) ugy veszem észre hogy megfázott hogy van az orrában váladék, vagy van más tünete is? Vagy az amugy is van benne mivel tisztul? És azt ki kell szednem orrszivoval vagy hagyjam?

Figyelt kérdés
2008. okt. 2. 09:53
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Tisztulhat is a tüdeje, meg a tejcsi is szörcsöghet benne, amit eszik. Én leszívtam neki időnként. Ha meg van fázva, kifejezetten sok a váladék, vagy eleinte vízszerű, esetleg köhög is, és nazális a hangja (sírása). Könnyezhet a szeme és alhat extra sokat.
2008. okt. 2. 11:13
 2/2 anonim ***** válasza:
84%

A babák születésük után egy ideig csak a nózijukon tudnak lélegezni. Amennyiben a váladék eltömíti az orrjukát nem kap levegőt szopi közben, cumizás közben azaz levegő után kapkod.

Mi is kipróbáltuk az orrszívást, de nem vállt be. Szerintem humánusabb az orrspray. Vettem a patikában tengervizes orr sprayt ami feloldja picit a beszáradt bucikat amik ekkor már könnyedén lecsúsznak az orrocskájából, és, ha mégsem ki tudom piszkálni fültisztítóval. Nálunk ez jobban is működik

2008. okt. 2. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!