A ferjem milanoit fozott, vorosbort rakott bele,1,5 oraig fott. Ehet belole a 15 honapos kisfiam? A bor miatt kerdezem. Tudom, az alkohol elparolog de megis izgat.
Basszus, a 11-esen de jót röhögtem, ide már minden kretént felengednek? :D
Egyébként ha ilyen sokáig főtt, akkor már nincs benne alkohol, nem lesz tőle a gyereknek semmi baja. Más kérdés, hogy szerintem nem fog neki ízleni így, nem szokták szeretni a gyerekek a borral készült ételeket.
Semmi olyan nincs a borban sem - az alkoholtól eltekintve -, ami árt egy gyereknek, pláne ilyen minimális mennyiségben. Az alkohol forráspontja 70 fok körül van, a főzés első 5 percében elpárolgott az egész.
Csiperkét nyugodtan lehet(ne) adni a 15 hónapos gyereknek, ha nincs ismert allergiája rá.
Miféle hülyék járnak ide válaszolgatni?
mondjuk a milánóiban tényleg gomba van, viszont hús nincs, ez nem tűnt fel kedves kötekedő? nyilván bolognait csinált a kérdező párja :)
nyugodtan ehet 1,5 éves belőle, nincs itt semmi tévhit, a bor elpárolog :)
"Miféle hülyék járnak ide válaszolgatni?"
Semmivel sem vagy okosabb a tobbinel.
A borban altalaban ezek vanank amire egyaltalan nincs szuksege egy 1.5 evesnek: biszulfit, ken-hidrogen, borkosav. Kis mennyisegben sincs ra szuksege. (a felnotteknek se de az itteni agyhalottaknak ezt nem lehet megmagyarazni)
Köszi az új válaszokat, főleg az értelmeseket, és nem aki azt hiszi hogy szakács oldalon vagyunk. Jó , akkor bolognai nem ez volt a lényeg.
Néha , nagy ritkán főt, akkor általában ezt, nagyon finoman tudja csinálni. Mivel egyébként nem iszunk, ezért nincs is itthon semmi alkohol csak a főzéshez egy üveg vörösbor.
Úgy döntöttem, mivel nem sok maradt hogy holnap felhígítom az egészet még egy konzerv paradicsommal, Így mindenkinek elég lesz és a kicsinek is adok belőle mert akkor már tényleg igazán hig lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!