Mennyi idő kell a mellnek hogy újra töltődjön tejjel?
Figyelt kérdés
A fiam 8 hetes de van hogy óránként szopna. Lehet hogy ez még kevés hogy jól is lakjon ,ha nincs is a mellemben tej?2008. okt. 2. 08:01
1/3 anonim válasza:
Kell az a 3óra szerintem.Az elején én is ezt rontottam el,hogy óránként etettem és soha nem volt elég a tejem,estére meg már azért ordított mert éhes volt a mellem meg üres.Szép lassan kb 3nap alatt áttértünk a 2.5-3 óránkénti evésre.Onnantól kezdve mindig volt tejem és ő is mindig jól lakik.Este már van ,hogy csak az egyik kell neki,sőt egyre gyakoribb ,hogy nappal is,szval szerintem húzd ki neki,még ha dsz egy kis pótlást is neki,de szokjátok meg mindketten.Hidd el ő is rá fog erre a rendszerre állni és könnyebb lesz mind kettőtöknek.Az enyém pár hét alatt annyira megszokta ezt,hogy már kiköpi ha nem időben kapja vagy csak nyammog rajta meg vigyorog,úgyhogy már nem is adok neki hamarabb..most gondolkozom,hogy elkezdem majd 3.5órára etetni..de a tied még kicsi ehhez.3hós kisfiú mamája
2/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ!
2008. okt. 2. 08:34
3/3 anonim válasza:
A tej kizárólag fejés és szopizás alatt termelődik. Máskor nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!