Az gond ha egyáltalán nem feszül a mellem? Nekem természetesen nagy és eres melleim vannak? Muszály mindíg feszülnie és fájnia a mellnek terhesség allatt?
Nem. sok embernek nem feszül. nekem mondjuk az elsö 10 hétben nagyon feszült aztán most kevésbé néha nem is de ma pl megint nagyon. De nekem is nagyon nagy cicim van de nem eresek, eddig mondjuk nem is szeretném hogy az legyen.
14 hetes vagyok.
Kösznöm!
Nekem is nagy a mellem, de eddig nem feszül egyáltalán:(( még csak nem is érzékeny... ez rossz jel lehet?
Dehogy kell. Nagy ütközőim vannak, nem feszültek és nem is feszülnek azok semmit. :) Annyi talán, hogy amikor oldalt megnyomtam, olyan volt, mintha izomlázam lenne. Már van néha előtejem, és még mindig nem feszül, szerencsére nem is nőtt semmit. :) A mellbimbóm most kezd érzékenyebb lenni, de csak ha "gyúrkodom".
Amúgy van nekem egy "tündéri" sógornőm, aki agyon paráztatott a terhességem elején:
"Nem fáj a melled? Az baj, nekem mindig elment a baba ha nem fájt a mellem, onnan tudtam, hogy baj van, hogy nem feszült"
Aztán: "Nincs hányingered? Ez gáz, baj lehet még belőle. Az orvosom azt mondja, akkor egészséges egy terhesség, ha hányingere van az embernek és hány is..." aztán: "Nem vagy érzékeny a szagokra? Nagyon fura, reméljük minden rendben lesz"
32 hetes vagyok, illetve a kisfiam, minden rendben vele, és a 29. hétig onnan tudtam, hogy babát várok, hogy mozgott. Na de azóta! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!