Nem túl "duci"? Hasonló korú bébiteknek milyen az étrendje?
Figyelt kérdés
Kislányom 15 hónapos.
Most kaptunk oltást, mérve is lett, 80 cm, és 12,5 kg.
Nem túl sok ez?
Nagyon jó az étvágya, bár összesen 4-szer eszik egy nap, de sokat.
Ha bárkit meglát enni, mindegy ki az, és mit eszik, neki is kell belőle adni, mert kitör a 3. világháború.
Várom a válaszokat, és köszönöm előre is :)
2010. ápr. 22. 14:36
1/8 anonim válasza:
Hát szerintem nem duci. Mondjuk én abból indulok ki, hogy A fiam félévesen 9400g és 76 centi. Jó húsban van, de a doki szerint sem ducika.
2/8 anonim válasza:
Nem duci szerintem. A lányom 15 hósan 16kg volt, de rá se mondta a doki hogy kövérke lenne.Szerintem nem is az:)
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :)
Picit megnyugodtam, de az én kislányom tényleg úgy néz ki, mint egy "húsgombi" :)))
De egészséges, és ez a lényeg :)
Köszönöm mégegyszer.
2010. ápr. 22. 14:43
4/8 anonim válasza:
Nálunk is ez a helyzet, az én babám is ennyi idős,ő még csak 10 kg, de csodálkozom is.Egész nap, egyfolytában bírna enni.Bármit megeszik és rengeteget.Husis, de nem kövér.Szerintem a Tied sem az.Sok szülőtől hallani, hogy nem eszik rendesen a gyereke, szerintem az sokkal rosszabb, hogy csak ülsz fölötte és tömöd a 20. kanál főzelékkel.Nekünk max 10 perc alatt bepakolja :)
5/8 anonim válasza:
Kislányom 15 hónaposan 12,9 kg és 80 centi nem dagi, erős baba.
6/8 anonim válasza:
Az én kisfiam 13 hós és 83 cm és 12kg 12dkg.
7/8 anonim válasza:
Nem duci. Egészséges, kis kerek baba:) Nézz meg egy reklámot amiben kisbaba van , biztos, hogy kis gömbölyded baba lesz benne.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Most megnyugodtam, akkor nem csak mi vagyunk ilyen kis husik :)))
Kellemes babázást mindenkinek :)
2010. ápr. 23. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!