Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Segítene valaki? ti mit...

Segítene valaki? ti mit csináltok ilyenkor?

Figyelt kérdés
Most 9 hónapos a fiam és teljesen felborult a rendszer...összevissza alszik é egész nap nyűgös.Nem tudom hogy hagyjam e aludni(ha alszik akkor nem nyűgös)de akkor este nagyon sokáig ébren marad.
2010. ápr. 22. 10:47
 1/6 anonim ***** válasza:
47%
Ha késő délután már nem is hagyod, de szerintem napközben, amikor elfárad, hagyd aludni, mert egyébként a fáradtságtól lesz nyűgös. Esetleg olyankor amikor ő szundizik, te is pihenj le egy kicsit, hogy jobban bírd, ha véletlen éjszaka ébren kell, hogy legyél. Kora este levegőzzetek egy nagyot, és akkor már ne engedd aludni, játsszatok, fürdés hosszan, vacsora és úgy elbágyad, hogy jólesik, ha ágyba kerül:) - remélhetőleg. Szép napokat!
2010. ápr. 22. 11:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia!Lehet,hogy drasztikusan hangzik,de én ilyenkor felébresztettem.Éppen az ő érdekében,mert nálunk is felborult (volna) a napi megszokott ritmus,ha hagyom.Általában estefelé elfárad,ilyenkor elalszik,de fürdetés előtt (8 óra környékén) felkeltem és bár kicsit nyűgösebb,gyorsan locsi,vacsora és így nem tolódik el az egész.
2010. ápr. 22. 11:13
 3/6 anonim ***** válasza:
SZia!Nem a foga jön?Nálunk minden egyes fog nagyon ájdalmas volt,láz,hasmnés,nyűgösség,éjszakázás!Sőt olyankor étvágya sem volt!Mindíg mire kezdtünk volna visszaálni,jött egy új fog és kezdődött minden újból!Ha viszont nem az akkor ne hagyd,próbálj ragaszkodni a megszokott rendszerhez,mert megszokja és nehéz lesz!De sajna az időt is megérzik!Hidd el nagyon tudja őket befolyásolni!
2010. ápr. 22. 11:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ennyi idősen zavarodott össze nekünk is az addigi jól bevált rend. Lehet hogy jön a foga és azért nyűgös.

Én hagytam aludni amikor elálmosodott, az lett belőle, hogy este 10ig fentvolt, de átaludta az éjszakát és reggel 9kor kelt, teljesen nyugodt volt és kevesebbet nyűglődött. Kb másfél hónap telt el mire helyreállt a rend és újra sikerült 8kor lefektetni.

Szerintem hagyd igény szerint aludni (lehet, hogy most indul meg a növésben és azért fáradt gyakrabban), legyün őszinték, legalább amíg alszik csend van. :)

Nézd meg az ínyét, lehet bújik a foga és azért nyűgös. Nekünk a Dentinox gél segített a fogzáskor.

Minden jót!

2010. ápr. 22. 11:17
 5/6 anonim ***** válasza:
11:17-es vagyok, az kimaradt, hogy délután viszont már nem hagytam aludni és így álltunk vissza a 8 órai lefekvésre.
2010. ápr. 22. 11:20
 6/6 A kérdező kommentje:
nálunk is 8kor fürcsi meg vacsi de ha kiviszem még 6-7 fele akkor elalszik a babakocsiban.szóval így csak egyet alszik egy nap...nem tudom mennyit kéne aludnia ennyi idősen de szerintem ez így nagyon nem jó....amúgy igen nő a foga és ráadásul nagyon gyorsan folyamatosan nőnek ki már kipróbáltam a homeós bogyókat de nem hatott.először azt csináltam hogy kihúztam az ebédig de ugy meg nem evett tíz órait.... aludt egy két órát és egészen estig nyügös volt....amikor ő alszik akkor én gyorsan megcsinálok mindent mert eleve nagyon anyás az apa keveset van itthon.............
2010. ápr. 22. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!