Elhagytátok 1 éves korában a légzésfigyelőt?
14 hónapos korában hagytuk el. A barátnőmnek ígértük aki akkor szült mikor 14 hós lett a lányunk.
De sokszor nappal már elötte sem kapcsoltuk be és volt, hogy este is már elfelejtettük. 8 hós korától elég gyakran aludt közöttünk így akkor sem mindig használtuk.
De úgy 100%-san 14 hós volt.
Én is úgy voltam vele, hogy ha már megvettük, elfér a matrac alatt, ártani nem árt.
20 hónaposan került ki a kiságyból, kapott gyerekheverőt. Azzal valahogy olyan természetesen vettem, hogy nincs ott.
3 eves korig elofordulhat bolcsohalal.
Az eszlenyekneknek akik az ujraelesztessel jonnek : legtobbszor a gyerek mar arra vesz levegot, hogy sipol a legzesfigyelo, azerf csinaljak ilyen hangosra ... Tudatlanok vagytok nem kicsit ...
Én meg úgy gondolom, hogy igyekszem mindent megtenni a gyermekemért, voltam csecsemő újraélesztő tanfolyamon, ami nem azt jelenti, hogy 100%,hogy tudok segíteni, de az esélyt megadom...
És ha ne adja ég, bekövetkezik a baj, nem arra fogok gondolni, hogy úgyse tudtam volna mit tenni...
Mindegy, mindenki tegyen belátása, lelkiismerete, lelki békéje szerint, engem nem zavar, ha más nem használ, mi igen.
Köszönöm a válaszokat!
Voltam tanfolyamon de nem akarom megtudni, hogy éles helyzetben mi lenne. Viszont így is több esély van mintha reggel lenne megtalálva nem!??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!