Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A ti babátok mit tud/tudott 6...

A ti babátok mit tud/tudott 6 hetesen? Hogy telik/telt a napotok?

Figyelt kérdés
2016. szept. 6. 20:58
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
85%

kérdésre leírom mit csinált 6 hét körül a babám, erre lepontoznak..

szánalmasak.

2016. szept. 7. 22:30
 22/27 anonim ***** válasza:
19%

18as vagyok, engem is jól lehúztak...

azóta van egy majdnem 4 hetes babám, aki tartja a fejét sokáig, hasonfekve simán felemeli, fordítja a másik irányba. Néz, fordul a hang felé, minimálisan kúszik (vagy nem tudom, ezt minek nevezzem) a bölcső végébe teszem, reggelre a feje koppanásig van a tetejénél. Megfogja/szorítja az ujjamat (ez ment már születésekor is). Meg mérgelődni tud nagyon, mert próbál felülni, mászni, de persze még nem megy neki, olyankor mérgelődik :)

2016. okt. 5. 15:34
 23/27 anonim ***** válasza:
75%

Kedves utolsó! Még nincs 4 hetesen próbál mászni, meg ülni?

Nem bántásból, de vagy félreértelmezed ezeket a fogalmakat, vagy nagyon kötött a babád izomzata, ami tornát igényel...

2016. okt. 5. 17:12
 24/27 anonim ***** válasza:
26%
látta védőnő és doki is, senki nem mondta, hogy baj lenne
2016. okt. 5. 17:21
 25/27 anonim ***** válasza:
19%

és most miért lettem lepontozva????

olyan ostobák vagytok, de komolyan... de akkor most én is lepirospacsizok mindenkit... ha nektek ez a jó...

2016. okt. 5. 18:09
 26/27 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat de én sem értem hogy miért kell lepontozni ha valaki a kérdésre válaszol.itt véleményekre vagyunk kiváncsiak es az mindenkié más.ezért nem kell lepontozni!
2016. okt. 5. 18:40
 27/27 anonim ***** válasza:
46%

Megtartotta a fejét (bár még segítettem, de egyre kevesebbet), hason is... jobbra-balra nézett hason fekfe, de még sokszor lehuppant neki a feje és csak napi pár percig szerette.... követte a tárgyakat a szemével, de még picit lassan, nem azonnal.

Innentől kezdte kialakítani, hogy ugyanakkor megy aludni és ugyanakkor ébred, de közte még össze-vissza ébredt.

2016. okt. 6. 07:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!