A ti babátok mit tud/tudott 6 hetesen? Hogy telik/telt a napotok?
Sírni meg enni, aludni.
Bár most, hogy belegondolok, 6 hetesen mosolygott először ébren. A fejét picit megemelte már. Nem tartotta még sokáig, kézben pedig semennyire.
Ekkor jól telt a napunk, hazamentünk a kórházból ahol 1 hetet töltöttünk húgyúti fertőzés miatt, nyogodtabb napok jöttek. Jól evett, jól aludt, 1 óránál többet nem volt ébren de sokszor ennyit se. 1-2 órát aludt egyszerre nappal. Éjszaka 1x kelt csak fel enni és reggel 6-kor indult a nap.
Szerintem nem kötözködik itt senki, 6 hetesen mégis mit tud az ember, amit születése után közvetlenül nem? Ez érdekelne engem is :)
Frissen született kisbaba, nem kell tudnia extrákat, ráér a teljesítményorientált megközelítés évekkel később s elég baj az, hogy sok szülő folyton verseng, hogy a gyereke mit és mekkora és mennyit. Ezt nem rád mondom, kérdező, hisz nem ismerlek, de van, aki folyton méri és mindenkinek elmondja a gyereke méreteit s büszkélkedik vele, hogy már mekkora. OK, jó, hogy fejlődik, de azért ez nem akkora dicsőség s nem mindenkit érdekel s nem mindenki értékeli, ha az ő saját gyermekével hasonlítgatják össze, a másikat kihozva győztesként...
enyém rettentő ügyesen tud nyálbubikat fújni! :D irtó cuki!
fent vagyok egy babás csoportban, ott épp ma ment a túllicitálás. 6 heteseknek már jön a foguk, forognak, gügyögnek és hangosan kacagnak.
csak nem miattuk kérdezed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!