11/19 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget,megnyugtattál!Jó volt veled(B)egyet levelezni!Este vagy holnap reggel megírom a tapasztalatokat,ha érdekel olvasd el!Szép napot nektek!(G)
Oksi, kíváncsi vagyok, mi lesz. :) Nektek is szép napot és minden jót! B.
2010. ápr. 22. 08:07
13/19 A kérdező kommentje:
Hát,a tegnapi nap hihetetlen volt!Este a babám nem(alig)akarta meginni a tápit.Apa úgy eröltette bele.Na de most reggel...!Úgy megitta,mint a huzat!Mind a 235-öt!Valószinü este nem volt éhes.A kérdésem az lenne,hogy ti milyen fejet használtok a 2-es tápszerhez?Aventes cumink van.(G)
Mi is Avent cumit használunk, kettes cumifejet használom neki, de ez a tápszer állagától is függ. A Beba kettesben is van eltérés, például a Beba Aktívhoz a kettes cumi tök jó, de a Beba Pro egész más állagú, olyan szemcsés, és sűrűbb, ahhoz kellett a hármas (még jó, hogy volt itthon), mert szegénykém csak szívta, de alig jött valami.
Teához egyébként még mindig az egyes fejet használjuk. B.
2010. ápr. 23. 08:54
Ja, egyébként nálunk is volt ilyen nap, csak nálunk egyik reggel 6-kor játszotta ezt el a fiatalúr. Össze-vissza ficergett a karomban, nem akart enni, sírt, köpte ki a cumit, és csak 60 ml-t ivott meg. Nem tudtam mit csinálni, visszaraktam az ágyába. Totál kétségbe voltam esve, mert azt hittem, ismét egy tápszerváltás következik. Aztán 10-kor felkelt, és minden további nélkül bevágott 240-et, úgyhogy biztosan nem volt éhes. Nyugi, ez teljesen természetes náluk, mi sem eszünk mindig egyformán, ráadásul ilyenkor már a fogacskák is közbeszólnak, még ha nem is látunk az ínyükön semmit, ők már érzik ezerrel a fogak kötődését. B.
2010. ápr. 23. 08:57
16/19 A kérdező kommentje:
Hát mi eddig 3-as fejet használtunk,de most olvastam az Aventes táplálási tanácsadó kisfüzetben,hogy 6 hónapos kortól mehet a 4-es fej.Úgyhogy mi szerintem ma megyünk azt beszerezni.Meg volt otthon Hippes 2-es tápszer próbamintánk,reggel azt is megcsináltam,hátha nem eszi meg az új tápit.Sokkal krémesebbnek tűnt,mint ez a Milupás.Egy ilyet is veszek próbaképpen.
Remélem, azzal már minden okés lesz. Tényleg minden tápszer és minden baba más.
Egyébként most jutott eszembe, hogy egyszer már korábban próbából átcseréltem a cumit a hármas fejre, hátha már az kell neki, és egy húzóra túl hamar megitta vele a tápszert, majd utána ki is hányta. Úgyhogy visszacseréltem a kettesre, és csak akkor kell a nagyobb, ha sűrűbb a tápi. Ha esetleg Nálatok is ez lenne ne adj Isten, akkor szerintem mindenképpen válts vissza egy időre a kisebbre. B.
2010. ápr. 23. 09:09
18/19 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy írtál,majd néha még biztos "összefutunk"!Minden jót nektek és persze a babának!!!Legyetek jók és vidámak!
Köszönjük, Nektek is minden jót, és nagyon jó egészséget! :) B.
2010. ápr. 23. 09:49
Kapcsolódó kérdések: