Miért nem alszik napközben 2 hónapos kislányom? Egy darabig nézelődik utánna pedig sír akármit csinálok vele ha nagy nehezen elalszik akkor max 30perc és kezdődik minden előlről.
Figyelt kérdés
2008. okt. 1. 19:33
1/4 anonim válasza:
Velünk is ez volt. Most már 3 hónapos és kb 1 hete napközben is alszik 1-2 órát.
2/4 anonim válasza:
Lányom ujszülött kora óta nem alszik max 1-2 alkalommmal fél órát., és ezzel többen vgyunk így, ha itt utánaolvasol. Ebben semm kóros, ilyenek a kicsik-már amelyik.
Lányom 3,5 hós, most kezd beállni egy rend, már alszik naponta 3-4 alkalommal fél órát, de nem többet:-) Éjjel viszont alszik 21-tól regglel 7-ig. ...
3/4 anonim válasza:
Ezzel mi is pont így voltunk 3 hónapos koráig. Az enyém csak akkor aludt, ha kimentünk sétálni. Talán próbáld meg azt. Én is napi 2-3 órát sétáltam, jó testmozgás is.
4/4 anonim válasza:
Enyém is 2 hónapos, csak séta alkalmával alszik, de akkor is csak ha mozgunk, tehát nincs olyan, hogy beteszem a kocsiba, én meg ülök... Mindenki azt mondja, hogy 3 hónapos korában ez megváltozik... Addig kitartás mindkettőnknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!