Neves kérdés, de teljesen tanácstalan vagyok. Kötőjeles vezetéknév mellé keresnék valamit egyszerűbb fiú keresztnevet. Milyen ötleteitek vannak?
Figyelt kérdés
Olyat szeretnék, ami azért a megszokottabb kategória, de nem a János, József stb, de nem is most nagyon felkapott divatnév.
Nézegettem naptárat, utónévtárat, de annyi "hülyeség" van benne, hogy az értelmesebbjén szerintem meg sem akadt a szemem... Hátha így külön kiemelve párat találtok valamit nekünk :)
2016. szept. 3. 07:21
1/10 anonim válasza:
Botond, Hunor, Márk, Patrik, Dénes, Csanád, Erik, Nándor, Soma
3/10 anonim válasza:
Balázs, Barnabás, Péter, Nándor, László, András, Olivér, Dávid, Dániel.
Ezek egyszerű, férfias fiúnevek :) Nekem ezek voltak a listámon, ebből választottunk kettőt a fiaimnak.
4/10 anonim válasza:
Áron
Bálint
Boldizsár
Gábor
Márk
Tamás
9/10 anonim válasza:
Bátor, Barna, Ágost, Balázs, Levente, Domonkos, Donát, Ádám, Merse, Bende
10/10 anonim válasza:
Gellért, Lóránt, Szilárd, Zsolt, Zsombor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!