Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ugye nincs lemaradva, illetve...

Ugye nincs lemaradva, illetve ez normális?

Figyelt kérdés

Tudom hogy minden baba másként fejlődik. A lányom kicsit több mint 1 hét múlva 7 hónapos. 4 hónaposan hasról hátra, 1 hónappal később hátról hasra fordult. De ritkán csinálja. Párszor csinálta, tehát tudja hogy kell, de nem mostanában ritkán forog. Elfelejtette?

Tengelye körül hason gyorsan forog, nem kúszik, de már alakul. Csak nem tudom nem baj-e hogy nem forog gyakrabban (hasról és vissza)?

2010. ápr. 21. 11:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia

Nem baj. Ha már csinálta, akkor tudja csak nincs kedve hozzá. Majd belejön és forog majd ide-oda:-)

Szép napot!

2010. ápr. 21. 11:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy valami puhán van? (pl kanapé) Tedd le a földre, kemény talajra (szőnyeg, pokróc, habtapi...), ott be fog indulni, és kúszni is hamarabb kezd el, ha van tere.
2010. ápr. 21. 11:37
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi!

A habtapin van a földön. Így már néha hátrafelé kúszás megy, nem tudatosan és nem mindig, de nem sok kedve van a forgolódáshoz, habár meg tudja csinálni (mert már csinálta jó párszor, de mostanában nem). Sokszor ha a hasáról fordul a hátára akkor elkezd sírni, talán koppan a feje, bár nem a kemény talajra érkezik, hanem ugye a szőnyegen lévő habtapira.

2010. ápr. 21. 11:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia! pONT TEGNAP OLVASTAM, h a babák ha már egyszer megcsinálnak valamit, akkor ők azt már tudják, és ha nem csinálják, nem kell pánikba esni, majd ha rájuk jön a "világfelfedezhetnék", akkor majd bőszen fogják gyakorolni!

*Sz*

2010. ápr. 21. 11:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! A lányom is ilyen volt.3 hósan fordult, utána 1 hónapig semmi.Kétségbe voltam esve.Kb 5,5 hós lehetett mikor újra belejött.Most 8 hós és kúszik,mászik mint a villám.Ha egyszer már kipróbálta a babát,már tudja hogy "tudja" és már nem érdekli.aztán egyik napról a másikra felfedez vmi újat.:)
2010. ápr. 21. 15:18
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm Nektek is! :)

Kíváncsi leszek, mit fog produkálni 1 hónapon belül. :)

2010. ápr. 21. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!