Meddig lehet a baba a kiságyban?
Mi 2.5hónaposak vagyunk és imád benne lenni,nemrég kezdte el nézegetni a kezét,meg kulcsolgatja is,imádja a feje felett levő forgót meg a körülötte felfüggesztett játékokat,néha sír kiveszem de max egy fél óra és elkezd vergődni a kezemben,vissza teszem és 5perc és alszik ,majd ha felkel nézelődik.
Remélem nem egészségtelen,hogy ennyit van az ágyában,de mit tegyek ha szemmel láthatsan most ez tettszik neki..
Egyáltalán nem egészségtelen, örülj neki, hogy ilyen jól elvan. Ha ilyen jól érzi magát a kiságyban, akkor hagyd benne játszani, később ha elkezd mászni, már úgysem fog nyugton maradni:)
2 gyerek anyukája
Az én kisfiam is sokat fekszik a kiságyban, szinte egész nap. Szerintem nem baj. Ha nézelődik, akkor a hátára fektetem, aludni pedig a hasán szeret.
2,5 hónapos kisfiú anyuja
Ha alszik is, akkor örülj neki, hogy elvan:-) A kicsinek nem kell ilyenkor más helyzet, a tartoagátstól csak "romlik" a gerince. Neki az a legjobb, ha fekszik vízszintesen.
Annyit olvastam erről, hogy a kiságy ne legyen játszótér, mert akkor nem fog ott aldni a baba, mert azt hiszi játszani kell, de ha a tied ilyen szépen gond nélkül alszik is, akkor tényleg örülj csak, hogy ilyen jól elvan:-))
Nekem is néha ébredés után elvan a lány, van hogy egy órát is, nézelődik, de aztán kikéreckedik, ő nem szeret sokáig egy helyen lenni:)
3,5 hós baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!