Ha nagysúlyú egy baba, akkor később kezd el járni?
Figyelt kérdés
Mennyi idősen---hány kilósan kezdett el járni a gyerkőcötök?
Ha tápszeres, nagyobb súlyú lesz egy baba?
2010. ápr. 20. 23:35
1/8 anonim válasza:
4kg 10dkg -mal született a fiam.tápszeres volt.10 hónaposan ment.12kg volt.
2010. ápr. 20. 23:38
2/8 anonim válasza:
Az én fiam is 4100 grammal született, tápszeres, most 10 hónapos és nem áll még fel, nem ül még magától, nem mászik. Nemhogy járni.... :S
10 kg most.
Viszont egész nap dumál, be nem áll a szája :)
2010. ápr. 20. 23:49
3/8 anonim válasza:
Szia!
Kisfiam kereken 4000 grammal született,1 évesen 13 kiló volt,és szülinapja előtt 2 héttel indult el.
7 hónapos koráig kapott anyatejet is,utána már csak tápszert(+sinlac-ot)
2010. ápr. 21. 06:42
4/8 anonim válasza:
4060 grammal született.6 hónapig szoptattam(4 hónapig csak anyatej).9.5 hónaposan állt fel,akkor kb.11 kiló volt.Azóta megy,fut.13 hónapos 13-14 kiló között van.
Babaként ordított hason,az orvosunk szerint lusta,kövér és edzenem kellett volna.Az ortopédián azt mondták,hogy ne tegyem hasra,ha nem szereti.4.5 hónaposan forgott,6 hónaposan felült,7 hónaposan felállt.Nem kúszott,mászott viszont.
2010. ápr. 21. 07:53
5/8 anonim válasza:
Rosszul írtam!9.5 hónaposan indult el,7 hónaposan állt fel.
2010. ápr. 21. 07:54
6/8 anonim válasza:
Kisfiam 3500 grammal született, kezdettől tápszert is kapott. Ez a súly nem lett volna sok, de most majdnem 7 hónaposan 9 kg. Nem duci, inkább vascsontú. Ugyan még nem jár természetesen, de 5 hós kora óta kúszik, most a mászást gyakorolja, és már kapaszkodik fel mindenhová, mintha készülne felállni. A családban pedig sokan azzal riogattak, hogy mivel nagy a súlya, majd mindent később fog csinálni. Áááá, fenéket! Nem ettől függ. Szerintem totál babafüggő a dolog. B.
2010. ápr. 21. 08:44
7/8 anonim válasza:
Kisfiam anyatejes, most 14 hós. 1 éves státuszon 13 kg volt. mindent időben csinált, sőt hamarabb is egy kicsit mint az átlag. 1 hónapja jár.
2010. ápr. 21. 09:07
8/8 anonim válasza:
Nekem a doki azt mondta, hogy az alacsonyabb, kövérebb babák sokszor hamarabb elindulnak, mint a magas vékonyak. Vaskosabb lábaik vannak, jó evők, tele energiával és alacsonyabban van a súlyponjuk, ezáltal könnyebben találják meg az egyensúlyt magas, vézna társaiknál:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!