Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Újszülöttnek milyen játékot...

Újszülöttnek milyen játékot érdemes venni?

Figyelt kérdés

Most vásárolgatom össze a kelengyét, és nem tudom, milyen "játékot" élvezne. Amire gondoltam:

1 db forgó ágy fölé

1 db ágyra, babakocsira tehető ilyen szines izé, ami olyan, mint a forgó, de nem.

1 db ilyen zenélő dolog

mi mást ajánlotok? Olyan, amibe lefekteted, és fölötte van ilyen dolog, azt mikortól ajánljátok? (elnezest, nem tudom a nevet)

Köszönöm a válaszokat

2008. okt. 1. 12:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
az én kislányomat a 2 héten kezdte el érdekelni a csörgö, a többi amiket írtál kb 2 hónaposan kezdte el foglalkoztatni. most 3 hónapos és a játszószönyegen szeret nagyon lenni, meg olyanokat nézegetni amit nem is kell venni:) (imádja a lámpát, a virágokat, szines papírokat)
2008. okt. 1. 12:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, amiket leírtál nagyon hasznosak lesznek, csak picit később. Az újszülött babóka még csak eszik, alszik és nem is lát jól. Kb 6 hetes kora körül kezd már élesebben látni, ezért az addigi dolgok nem is igazán kötik le.

Amit ilyenkor ajánlanék az a Baba CD. Nagyon aranyos, kellemes zenék vannak összeválogatva rajta és szerintem megnyugtatja őket.

Játszószőnyegnek hívják az a szőnyeget, ami felett keresztben négy puha rúd van és lógnak rajta különböző figurák. Érdemes mindenből olyan választani, ami nagyon élénk, kontrasztos színű pl: Piros, zöld, sárga.

Kb. 6 hetes korától nagyon jók lesznek, amiket vettél, már fogja élvezni őket:-)

Remélem, tudtam segíteni.

2008. okt. 1. 12:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az előzőkhöz, hiába veszel majd neki bármit, az egyetlen dolog, ami esetleg leköti, az az arcod és a hangod lesz, esetleg a cumi. És az is igaz, hogy ne azt nézd Neked milyen játék tetszik, hanem hogy minél élénkebb és változatosabb legyen a színe. Sajnos a legtöbb játszószőnyeg pasztell színű. Zenélő körforgóból lehetőleg olyat vegyél, ami nem felhúzós, hanem elektromos, mert akkor nem kell percenként felhúzni, és az is minél élénkebb legyen, ugyanis lehet, hogy azt fogja először követni majd a szemével.

Boldog babázást és szülést!

2008. okt. 1. 13:07
 4/5 A kérdező kommentje:

köszi! ezert kerdeztem, mert gyanus is volt, hogy túl sok játékra irtak ra, hogy "0-3" :D

Akkor elsőre bőven elég a csörgő, meg egy forgó ugye?

Babacédé van 5 album + még egyik zenesz ismerosom valogatasa, remelem elég lesz :D

jajj, de jó, megnyugtattatok.

(ja, a pasztelljatekokat en is neztem, hogy minek vannak, amikor a babanak szines dolgok kellettek, nem is ertettem! )

2008. okt. 1. 13:11
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Mi a régioban vettünk neki jó színes forgót az ágy fölé ami zenél..mi nem akartunk túl drágát,mert hamar kinövik,4000ft volt,kék felhők sárga csillagok ,és egy sárga hold van középen amin egy piros nyúlszerű ül.Imádja..most 2.5hónapos egy hete kezdte el igazán élvezni.akkor amit még nagyon szeret..nekem nem tettszett de a párom megvette még születése előtt..a tescoban lehet kapni fel húzhatos ,kiságyra kötözhetős félig műanyag-a teste félig textil-lába haja,papagájt.Iszonyatosan színes és nagyon imádja. a feje mellett van és állandóan bele kapszkodik már a húzogatójába.

Amúgy tényleg a jó színes dolgok tetszenek nekik ..a pasztellos a szülőknek tettszik,de a baba fejlődését pont a színes segíti.Amúgy jó az a kigyó is amit írtál,hogy rátekerheted a hordozóra,meg a csörgős zörgős dolgok..az enyémet még annyira azok nem érdeklik csak a színek,meg a pörgés.De kb ezekre 2hónapos koráig nincs szükség,bár én is teleaggattam a kiságyát már első perctől kezdve.

2008. okt. 1. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!